Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

  Jig Head Soul Lures Ocean Ruler

  5,80 
  Κεφαλές βαμμένες πέρλα, με επίστρωση 2 συστατικών αστάρι και βερνίκι για να μην ξεβάφουν εύκολα! Τις κεφαλές αυτές μπορούμε να τις βρούμε σε 80, και 100 γραμμάρια βάρος κι έχουν το εξής σημαντικό χαρακτηριστικό: ταιριάζουν όλες στο ίδιο σώμα.
  • Κλείδωμα στο αγκίστρι 100% ασφαλής με ένα πάτημα.
  • Μάτια χωνευτά 3D. Με κόλα 2 συστατικών, ΟΧΙ Αυτοκόλλητα.
  • Συσκευασία: 1 τεμάχιο

  Soul Lures Kefalos 90mm/110mm

  11,00 12,00 
  Η πιο πιστή απομίμηση κεφάλου σε εμφάνιση και πλεύση είναι το surface της Soul Lures με όνομα «Kefalos»! Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο τεχνητό που οι παλιότεροι γνωρίζουν την μεγάλη αποτελεσματικότητα του στα λαβράκια (και όχι μόνο) Στα ατού του είναι η απίστευτη αεροδυναμική του που εγγυάται πολύ μακρινές ρίψεις για το βάρος του, η ρεαλιστική όψη κεφάλου, η απίστευτη πλεύση πάνω στο νερό με skipping ή wtd κίνηση, η ευκολία στην ενεργοποίηση της πλεύσης (με κύμα ή χωρίς) και τέλος… το μοναδικό κροτάλισμα που μοιάζει σχεδόν ίδιο με αυτό ενός κοκκαλιού!! Το τελευταίο έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι κινεί άμεσα τον ενδιαφέρον των μεγάλων λαβρακιών ακόμα και αν βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση. Το τεχνητό Kefalos θα το βρείτε σε δύο μεγέθη : 90mm/12gr & 110mm/21gr και σε τρεις μοναδικούς χρωματισμούς που είναι ειδική παραγγελία για τα νερά της χώρας μας! 

  Soul Lures Ocean Ruler Combo

  5,50 6,50 
  Tα χρώματα ροζ και πορτοκαλί για βραδινό ψάρεμα… απέδωσαν πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο!!! Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο jighead το οποίο  επιτρέπει στο νερό να κατευθύνεται κατευθείαν στο τακούνι της ουράς ενώ το σώμα είναι απόλυτα μελετημένο ώστε να κάνει έντονο rolling ακόμα και σε μικρές ταχύτητες.  Ένα καινούργιο τεχνητό δόλωμα που σύντομα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας!!!Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
  • Συσκευασία: 1 COMBO (σώμα, Jig head, αγκίστρι) + 1 ανταλλακτικό σώμα
  • Βάρος μολυβοκεφαλής: 7gr,12gr,25gr
  • Μήκος σώματος: 7cm,7,5cm,9cm

  Soul Lures Ocean Ruler Combo 100gr

  10,00 
  Ocean Ruler η σιλικόνη που δημιουργήθηκε μέσα από δοκιμές, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις των Ελλήνων ψαράδων. Κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη ώστε το τακούνι να έχει ρεαλιστική κίνηση μέσα στο νερό, ενώ η κεφαλή διαθέτει υδροδυναμικό σχήμα χωρίς να επηρεάζεται από τα ρεύματα. Επίσης διαθέτει αγκίστρι εξαιρετικής αιχμής άλλα και μεγάλης ανθεκτικότητας που δεν θα σας προδώσει ποτέ!  Η μεγάλη καινοτομία όμως είναι το γεγονός ότι ενώ μεγάλωσε η μολυβοκεφαλή το σώμα παρέμεινε το ίδιο ώστε να μπορείτε να αλλάζετε και να κάνετε άπειρους συνδυασμούς ανάλογα με τις ανάγκες του ψαρέματος σας!
  • Συσκευασία : 1 Combo (σώμα + Jig head + offset αγκίστρι)
  • Βάρος Jighead : 100gr
  • Αγκίστρι 5/0 x-strong
  • Mήκος Σώματος : 140mm
  • Βάρος Σώματος : 25gr

  Soul Lures Predator 180mm

  11,80 
  Predator… Ένα τεχνητό δόλωμα που μπορεί να ψαρευτεί με επιτυχία τόσο πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας, όσο και κάτω από αυτήν! Η προτεινόμενη πλεύση είναι με γρήγορα twitches ώστε το τεχνητό να κάνει μία «Ζ» κίνηση. Κατάλληλο για όλα τα αρπαχτικά ψάρια και ειδικά για το γοφάρι και το λαβράκι!Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 
  • Μήκος: 180mm
  • Βάρος: 26gr

  Σώματα Soul Lures Ocean Ruler

  10,00 12,00 
  Σώματα soft για εύκολο και γρήγορο αρμάτωμα με σωστές διατομές πάχους και οπές έτσι ώστε να μην φοβάστε ότι θα σκίσετε την σιλικόνη στην προσπάθεια σας να περάσετε το κεφάλι και τον κλέφτη. Οι πέντε χρωματισμοί αυτοί ταιριάζουν σε όλα τα γραμμάρια jighead (80,100, 125 & 150gr) και είναι natural, απομίμηση σκουμπρί, κέφαλος, σαρδέλα. Η σιλικόνη που δημιουργήθηκε μέσα από δοκιμές, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις των Ελλήνων ψαράδων!
  • Συσκευασία: 3 σώματα
  • Μήκος: 140mm

  Χελάκι – Snipe Eel Combo Soul Lures

  17,60 
  Διαθέτει σώμα με μήκος 33,5cm και κεφαλή με μήκος 5cm που καθιστούν το συνολικό μήκος στα περίπου 38cm ενώ το συνολικό βάρος του είναι 160gr. Η ποιότητα της σιλικόνης είναι με μεσαίου βαθμού σκληρυντή ώστε να επιτυγχάνετε εύκολα ρεαλιστική κίνηση μέσα στο νερό αλλά από την άλλη να αντέχει πολύ περισσότερες επιθέσεις! Αυτό που όμως το κάνει να ξεχωρίζει μακράν από τα υπόλοιπα τέτοιου τύπου δολώματα είναι ότι όλοι οι χρωματισμοί που διατίθεται… φωσφορίζουν και μάλιστα πολύ!! Ένα ατού που το κάνει αξεπέραστο σε αποτελεσματικότητα στα βαθιά νερά και σε συνδυασμό με την αληθοφανή κίνηση του, μπορεί να δελεάσει ακόμα και τα μεγάλα μαγιάτικα.