Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Jig Head Soul Lures Ocean Ruler

5,80 
Κεφαλές βαμμένες πέρλα, με επίστρωση 2 συστατικών αστάρι και βερνίκι για να μην ξεβάφουν εύκολα! Τις κεφαλές αυτές μπορούμε να τις βρούμε σε 80, και 100 γραμμάρια βάρος κι έχουν το εξής σημαντικό χαρακτηριστικό: ταιριάζουν όλες στο ίδιο σώμα.
 • Κλείδωμα στο αγκίστρι 100% ασφαλής με ένα πάτημα.
 • Μάτια χωνευτά 3D. Με κόλα 2 συστατικών, ΟΧΙ Αυτοκόλλητα.
 • Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Soul Lures Kefalos 90mm/110mm

11,00 12,00 
Η πιο πιστή απομίμηση κεφάλου σε εμφάνιση και πλεύση είναι το surface της Soul Lures με όνομα «Kefalos»! Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο τεχνητό που οι παλιότεροι γνωρίζουν την μεγάλη αποτελεσματικότητα του στα λαβράκια (και όχι μόνο) Στα ατού του είναι η απίστευτη αεροδυναμική του που εγγυάται πολύ μακρινές ρίψεις για το βάρος του, η ρεαλιστική όψη κεφάλου, η απίστευτη πλεύση πάνω στο νερό με skipping ή wtd κίνηση, η ευκολία στην ενεργοποίηση της πλεύσης (με κύμα ή χωρίς) και τέλος… το μοναδικό κροτάλισμα που μοιάζει σχεδόν ίδιο με αυτό ενός κοκκαλιού!! Το τελευταίο έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι κινεί άμεσα τον ενδιαφέρον των μεγάλων λαβρακιών ακόμα και αν βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση. Το τεχνητό Kefalos θα το βρείτε σε δύο μεγέθη : 90mm/12gr & 110mm/21gr και σε τρεις μοναδικούς χρωματισμούς που είναι ειδική παραγγελία για τα νερά της χώρας μας!  

Soul Lures Ocean Ruler Combo

5,50 9,00 
Tα χρώματα ροζ και πορτοκαλί για βραδινό ψάρεμα… απέδωσαν πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο!!! Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο jighead το οποίο  επιτρέπει στο νερό να κατευθύνεται κατευθείαν στο τακούνι της ουράς ενώ το σώμα είναι απόλυτα μελετημένο ώστε να κάνει έντονο rolling ακόμα και σε μικρές ταχύτητες.  Ένα καινούργιο τεχνητό δόλωμα που σύντομα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας!!! Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
 • Συσκευασία: 1 COMBO (σώμα, Jig head, αγκίστρι) + 1 ανταλλακτικό σώμα
 • Βάρος μολυβοκεφαλής: 7gr,12gr,25gr
 • Μήκος σώματος: 7cm,7,5cm,9cm

Soul Lures Ocean Ruler Combo 100gr

10,00 
Ocean Ruler η σιλικόνη που δημιουργήθηκε μέσα από δοκιμές, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις των Ελλήνων ψαράδων. Κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη ώστε το τακούνι να έχει ρεαλιστική κίνηση μέσα στο νερό, ενώ η κεφαλή διαθέτει υδροδυναμικό σχήμα χωρίς να επηρεάζεται από τα ρεύματα. Επίσης διαθέτει αγκίστρι εξαιρετικής αιχμής άλλα και μεγάλης ανθεκτικότητας που δεν θα σας προδώσει ποτέ!  Η μεγάλη καινοτομία όμως είναι το γεγονός ότι ενώ μεγάλωσε η μολυβοκεφαλή το σώμα παρέμεινε το ίδιο ώστε να μπορείτε να αλλάζετε και να κάνετε άπειρους συνδυασμούς ανάλογα με τις ανάγκες του ψαρέματος σας!
 • Συσκευασία : 1 Combo (σώμα + Jig head + offset αγκίστρι)
 • Βάρος Jighead : 100gr
 • Αγκίστρι 5/0 x-strong
 • Mήκος Σώματος : 140mm
 • Βάρος Σώματος : 25gr

Soul Lures Predator 180mm

11,80 
Predator… Ένα τεχνητό δόλωμα που μπορεί να ψαρευτεί με επιτυχία τόσο πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας, όσο και κάτω από αυτήν! Η προτεινόμενη πλεύση είναι με γρήγορα twitches ώστε το τεχνητό να κάνει μία «Ζ» κίνηση. Κατάλληλο για όλα τα αρπαχτικά ψάρια και ειδικά για το γοφάρι και το λαβράκι! Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 
 • Μήκος: 180mm
 • Βάρος: 26gr

Soul Lures Risky Slider

10,00 
Για τη νέα χρόνια, η Soul Lures αναβαθμίζει την γκάμα των τεχνητών δολωμάτων της με ένα ποιοτικό Tai Rubber με την ονομασία : Risky Slider! Θα το βρείτε σε δύο πολύ ενδιαφέρον χρωματισμούς, ασημί και πορτοκαλί, ενώ υπάρχουν τρία μεγέθη των 80, 100και 120 γρμ.. Στα επιμέρους χαρακτηριστικά είναι η ποιοτική βαφή με φωσφορίζον λεπτομέρειες, το 3D ολογραφικό μάτι που αλλάζει χρώμα ανάλογα την γωνία, το πλαστικό σωληνάκι προστασίας του παράμαλλου και τέλος η ποιοτική τρέσα με αιχμηρά και ανθεκτικά αγκίστρια. Το σχήμα της μπίλιας είναι τέτοιο ώστε να ακουμπάει στον βυθό καινα στέκεται καιη λεία επιφάνεια της, της προσδίδει πολύ καλή υδροδυναμική. Το καλύτερο βέβαια είναι η τιμή του που στα 10€ το καθιστά value for money για όλους.

Soul Lures Rock Assassin 15gr

5,00 
Το μικρό πλανάκι Rock Assassinτης Soul Lures με βάρος 15gr είναι κατασκευασμένο για ψαρέματα Spinning παρέχοντας τέλεια πλεύση, συμπεριφορά και άψογη σχέση ποιότητας – τιμής Μήκος: 43mm Βάρος: 15gr

Soul Lures Rock Catcher

5,00 
Το μικρό πλανάκι Rock Catcher της Soul Lures είναι κατασκευασμένο για ψαρέματα Spinning παρέχοντας τέλεια πλεύση, συμπεριφορά και άψογη σχέση ποιότητας – τιμής Μήκος: 57 mm   Bάρος: 25gr Μήκος: 50 mm   Bάρος: 15gr

Πλάνος Soul Lure Saba

7,80 10,00 
Κατασκευασμένο από ασύμμετρο σώμα με ειδική κλίση στον οριζόντιο άξονα και με χαμηλό κέντρο βάρους, η σειρά Saba παρατείνει την αργή κίνηση βύθισης και θα προσελκύσει περισσότερες επιθέσεις. Στόχος του σχεδιασμού ήταν να να μιμηθεί την κίνηση του κοκκαλιού και σκομπριού (saba) και για αυτό η όλη εμφάνιση του και το φινίρισμα παραπέμπουν στην ρεαλιστική μορφή αυτών των ψαριών. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός καθώς πολύ μεγάλοι θηρευτές τρέφονται με αυτά τα είδη ψαριών. Για να ενεργοποιειθεί η κίνηση χρειάζονται Long Jerks ενώ  ταυτόχρονα μετά από κάθε χτύπημα (jerk), κινείται με αργό ρυθμό προς την αντίθετη κατεύθυνση, αναβάλλοντας για λίγο την άμεση βύθιση. Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη (20gr & 60gr) μπορεί να χρησιμοποιήθει με επιτυχία στο micro jigging από σκάφος αλλά και σε όλα τα ψαρέματα από την ακτή!  

Σώματα Soul Lures Ocean Ruler

10,00 12,00 
Σώματα soft για εύκολο και γρήγορο αρμάτωμα με σωστές διατομές πάχους και οπές έτσι ώστε να μην φοβάστε ότι θα σκίσετε την σιλικόνη στην προσπάθεια σας να περάσετε το κεφάλι και τον κλέφτη. Οι πέντε χρωματισμοί αυτοί ταιριάζουν σε όλα τα γραμμάρια jighead (80,100, 125 & 150gr) και είναι natural, απομίμηση σκουμπρί, κέφαλος, σαρδέλα. Η σιλικόνη που δημιουργήθηκε μέσα από δοκιμές, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις των Ελλήνων ψαράδων!
 • Συσκευασία: 3 σώματα
 • Μήκος: 140mm

Τεχνητό Real Minnow Soul Lures

7,20 
Το Real Minnow 70S αποτελεί το νέο όπλο στο LRF, Light Spinning & HRF, με βάρος που μας επιτρέπει μακρινές ρίψεις αλλά χωρίς να χάνει τίποτα από την πλεύση του! Όλοι οι χρωματισμοί είναι ρεαλιστικοί, πολύ κοντά στα κοινά ψάρια των ακτών των ελληνικών θαλασσών όπως ο σαργός, η πέρκα, το μπαρμπούνι, ο γύλος, ο κέφαλος και η λαπίνα. Διαθέτει ένα νούμερο μικρότερο από το κανονικό σαλαγκιές ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό στις επιθέσεις από σαργοειδή δηλαδή τσιπούρες, μουρμούρες, σκαθάρια και όλα τα είδη των σαργών ενώ μπορεί να δεχτεί ακόμα και πολύ μεγαλύτερες σαλαγκιές αν θέλετε να αναζητήσετε αλλά μεγαλύτερα ψάρια. Ένα μοναδικό minnow που θα γίνει ο πιστός σας σύμμαχος σε όλες τις εξορμήσεις σας με στόχο ψάρια του βυθού αλλά και πολύ μεγαλύτερα αρπακτικά όπως τα λαβράκια, οι λούτσοι, οι παλαμιδές και οι κυνηγοί. Τέλος, η πλευστότητα του τεχνητού είναι επιπλέον (floating) και όπως προείπαμε, διατίθεται σε έξι ιδανικά ρεαλιστικούς χρωματισμούς για τα μεσογειακά νερά! Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
 • Βάρος: 10gr
 • Μήκος: 70mm
 • Τύπος: Floating
 

Χελάκι – Snipe Eel Combo Soul Lures

17,60 
Διαθέτει σώμα με μήκος 33,5cm και κεφαλή με μήκος 5cm που καθιστούν το συνολικό μήκος στα περίπου 38cm ενώ το συνολικό βάρος του είναι 160gr. Η ποιότητα της σιλικόνης είναι με μεσαίου βαθμού σκληρυντή ώστε να επιτυγχάνετε εύκολα ρεαλιστική κίνηση μέσα στο νερό αλλά από την άλλη να αντέχει πολύ περισσότερες επιθέσεις! Αυτό που όμως το κάνει να ξεχωρίζει μακράν από τα υπόλοιπα τέτοιου τύπου δολώματα είναι ότι όλοι οι χρωματισμοί που διατίθεται… φωσφορίζουν και μάλιστα πολύ!! Ένα ατού που το κάνει αξεπέραστο σε αποτελεσματικότητα στα βαθιά νερά και σε συνδυασμό με την αληθοφανή κίνηση του, μπορεί να δελεάσει ακόμα και τα μεγάλα μαγιάτικα.