Βλέπετε 1–12 από 55 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

Shimano Clinch Flash Boost

14,40 
Η τεχνολογία Flash Boost διαθέτει εσωτερικά στο σώμα του τεχνητού, ένα λεπτό φύλλο το οποίο προκαλεί συνεχώς αναλαμπές (σαν φλας). Αυτό το φύλλο αξιοποιεί το φως και τις ακτίνες UV και πάλλεται, για να προσελκύει τα καλαμάρια. Η τεχνολογία flash boost επιτρέπει στην Shimano να γίνονται ορατή από μεγάλη απόσταση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του νερού. Το εξωτερικό ύφασμα στα περισσότερα σχέδια παρομοιάζει τα φυσικά λέπια.
 • Μέγεθος: #3.0
 • Βάρος: 15gr
 • Μήκος: 12cm
 

Shimano Popping Bait 125mm

18,00 
Πλανάκι Popping bait από τη Shimano που πραγματικά δουλεύει στις Ελληνικές θάλασσες.  Πρόκειται για ένα τεχνητό που χαρακτηρίζεται και ως υβριδικό, δουλεύει εξίσου καλά στην επιφάνει αλλά και κάτω απο αυτήν, με απλή ανάκτηση αφήνει ένα ίχνος απο φυσαλίδες στην επιφάνεια, ενω με κοφτά χτυπηματάκια του καλαμιού θα καταδυθεί και θα κάνει μία κίνηση walk-the-dog ενω σε twich-pause-go θα βουτήξει και θα αφήσει μία τεράστια φυσαλίδα αέρα και θα σταματήσει αναδυόμενο στην επιφάνεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:  
 • Μήκος: 125 mm
 • Βάρος: 30g

Shimano Sephia Clinch JetBoost #3.5

16,20 
Η ολοκαίνουργια σειρά Clinch JetBoost αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνική του Eging ενσωματώνοντας για πρώτη φορά σε μια καλαμαριέρα την αποκλειστική τεχνολογία Flash Boost σε συνδυασμό με την τεχνολογία JetBoost , μετακινούμενου έμβολου στο εσωτερικό, κάτι το οποίο συναντούσαμε μέχρι σήμερα μόνο σε τεχνητά ψαράκια. Αποτέλεσμα η επίτευξη απίστευτα μακρινών βολών, στοιχείο επιτυχίας σε μέρες που τα καλαμάρια βρίσκονται σε απόσταση από την στερια.  Επιπρόσθετα, μια ανακλαστική ταινία στο εσωτερικό τους η οποία πάλλεται διαρκώς έρχεται για να κάνει τις καλαμαριέρες άκρως ελκυστικές όχι μόνο κατά την πλεύση τους αλλά και ακόμα όταν είναι σταματημένες. Ακόμη, το keimura σώμα που διαθέτουν αποτελεί ένα συστατικό της επιτυχίας τους καθώς και οι ρεαλιστικοί χρωματισμοί στους οποίους θα τις βρούμε διαθέσιμες θα κάνουν τη διαφορά.

Κωδικός: QEZ35W

Μέγεθος: #3.5

Μήκος: 13cm

Βάρος: 17gr

Ρυθμός Βύθισης: 7.4 s/m

Shimano Sephia Clinch Rattle #3.0

10,80 
Μοναδική καινοτομία αποτελούν οι μπίλιες στο εσωτερικό τους οι οποίες είναι χωρισμένες σε δυο ξεχωριστά διαμερίσματα, παράγοντας διαρκώς έναν ήχο προς τα καλαμάρια. Στο βυθό η αλλαγή κλίσης, κινεί  τις μπίλιες και ήχος κροταλίσματος που παράγεται προσελκύει τα καλαμάρια που βρίσκονται κοντά. Διατίθενται σε UV χρωματισμούς.
 • Μέγεθος: #3.0
 • Βάρος: 15gr
 • Μήκος: 9cm
 • Ρυθμός Βύθισης: 3.0s/m
 

Shimano Sephia SuiSui Dropper

13,50 
Η νέα σειρά Sui Sui Dropper έρχεται να καλύψει όσους αναζητούν τα καλαμάρια με καλαμαριέρες αρκετά μικρότερες από τα συνηθισμένα μεγέθη. Χάρις στην τεχνολογία FlashBoost μια ανακλαστική ταινία στο εσωτερικό τους πάλλεται διαρκώς κάνοντας τις καλαμαριέρες άκρως ελκυστικές όχι μόνο κατά την πλεύση τους αλλά και ακόμα όταν είναι σταματημένες. Επίσης το keimura σώμα που διαθέτουν αλλά και οι ρεαλιστικοί χρωματισμοί στους οποίους θα τις βρούμε διαθέσιμες θα κάνουν τη διαφορά σε βραδιές χωρίς καθόλου φεγγάρι.

Μέγεθος: #1.8

Μήκος: 5.9cm

Βάρος: 5.5gr

Ρυθμός Βύθισης: 5.0 s/m

Shimano Sonora AX Surf

75,60 
Η σειρά Sonora της Shimano για την τεχνική του surfcasting μόλις έφτασε στην χώρα μας πλήρως ανανεωμένη! Τα καλάμια της σειράς είναι κατασκευασμένα από mixed carbon XT30, προσφέροντας την απαραίτητη παραβολικότητα αλλά και την δύναμη όταν αυτή απαιτηθεί. Εντελώς νέο είναι και το εξωτερικό φινίρισμα των καλαμιών με προσεγμένες λεπτομέρειες σε κάθε τους σημείο. Το τελικό σύνολο πλέον αποτελείται από 6 και όχι 5 στελέχη, όπως το προηγούμενο μοντέλο, εξοπλισμένο με Shimano Hardlite οδηγούς και Shimano DPS βάση μηχανισμού. Την νέα σειρά Sonora θα την βρούμε διαθέσιμη σε 2 μοντέλα 4,20m/150gr και 4.20m/200gr με την σχέση ποιότητας–τιμής πραγματικά να εκπλήσσει!

Shimano Staggering Swimmer 100mm

16,20 
Tο STAGGERING SWIMMER της Shimano αποτελεί ένα από τα καλύτερα τεχνητά για κάθε λάτρη του spinning.Διαθέτει ακρίβεια στις βολές και εξαιρετική συμπεριφορά ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Εφοδιασμένο με μπίλιες υψηλής ποιότητας και δυνατές σαλαγκιές ανθεκτικές στο αλμυρό νερό που το καθιστούν ετοιμοπόλεμο για μεγάλες ψαρευτικές συγκινήσεις. Εξαιρετικό φινίρισμα και εντυπωσιακές αποχρώσεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:  
 • Μήκος: 100 mm
 • Βάρος: 13,5g

Shimano Tiger Baku Baku 80g

12,60 
Τα Tai Rubber Shimano Baku Baku Tiger έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν περισσότερες επιθέσεις από επίδοξους θηρευτές. Περισσότερες επιθέσεις σημαίνει ότι οι τρέσες σιλικόνης και τα Assist Hooks φθείρονται πιο γρήγορα. Αυτό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με όλα τα Tai Rubber. Κάθε ανταλλακτικό σετ αποτελεί συνδυασμό από δύο τρέσες σε δύο εντυπωσιακά χρώματα. Συνεπώς οι τρέσες διαθέτουν περισσότερο όγκο. Οι τρέσες έχουν σχήμα curly και παρομοιάζουν την άκρη πλοκαμιού χταποδιού. Η Shimano ενίσχυσε τη διακόσμιση με ίνες σιλικόνης σε έντονα χρώματα και πρόσθεσε και στοιχεία glitter για έξτρα εφέ. Οι τρέσες παράγουν μικρο-δονήσεις κατά τη βύθιση, τα χτυπήματα ή απλά με την κίνηση των ρεμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!  Η Shimano εξόπλισε τις τρέσες αντικατάστασης Baku Baku με διπλά assist hooks, λίγο πιο ενισχυμένα από τα original τα οποία διαθέτουν την απαραίτητη δύναμη για να διαπεράσουν κάθε σαγόνι. Βάρος: 80gr

Shimano Tiger Baku Baku Flat

14,40 16,20 
Οι νέοι πλάνοι Tai Rubber της Shimano αναμένεται να κάνουν πάταγο με το νέο υδροδυναμικό σχήμα και τους εξαιρετικούς χρωματισμούς τους. Τα ολοκαίνουργια Shimano Tiger Baku Baku Flat, βυθίζονται ακόμα πιο γρήγορα από τα αρχικά Baku Baku που γνωρίσαμε, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε πιο γρήγορη βύθιση άρα και αποτελεσματικό ψάρεμα σε βαθιά νερά ή σε θάλασσες με δυνατά ρέματα, εκεί που με άλλα Tai Rubber της αγοράς δυσκολευόμαστε να ψαρέψουμε. Η ολισθαίνουσα πλεύση επίσης των πλάνων τόσο κατά την βύθιση όσο και κατά την ανάκτηση που θυμίζει κίνηση πλάνων Slow Jigging, είναι επίσης ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που δύσκολα θα βρείτε σε άλλα Tai Rubber και το οποίο προκαλεί την περιέργεια των ψαριών ακόμα και από απόσταση. Η ποιότητα κατασκευής της τρέσας είναι πραγματικά κορυφαία, καθώς και τα αγκίστρια που διαθέτουν δεν θα χαριστούν ακόμα και στην παραμικρή επαφή.

Ηλεκτρικός Μηχανισμός Shimano Plays 4000

800,00 
Το Plays 4000 είναι ένας ηλεκτρικός μηχανισμός με καρούλι μεσαίου μεγέθους, χαμηλού προφίλ ώστε να είναι εύκολο στην χρήση και σε καλή τιμή για την κατηγορία του. Διαθέτει οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης και επιλογές προγραμμάτων που μπορούν να επιλεχθούν για το κατάλληλο είδος ψαρέματος.  Με την χρήση των ήδη υπάρχων προγραμμάτων μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας αλλά μπορείτε να εισάγετε και τις δικές σας ρυθμίσεις. Ο ισχυρός κινητήρας παράγει εξαιρετικά γρήγορη ανάκτηση 170 μέτρων ανά λεπτό και ισχυρή δύναμη 15 κιλών. Η  μπομπίνα Hagane έχει την δύναμη να λειτουργεί στην μέγιστη απόδοση της υπό βαριά φορτία. Διαθέτει μια σειρά προγραμματιζόμενων λειτουργιών όπως ρύθμιση βάθους, ρύθμιση ταχύτητας γραμμής, ρύθμιση βάθους σημείου στόχου και χρονοδιακόπτης έτσι ώστε  προσφέρουν ακρίβεια και απόδοση. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Βάρος: 1230gr
 • Ρουλεμάν: 2+1
 • Σχέση Ταχύτητας: 3,2:1
 • Ανάκτηση: 50 κιλά
 •  Ταχύτητα Έλξης: 170m/Λεπτό
 • Χωρητικότητα: PE 5 - 610m, PE 6 - 530m, PE 7 - 360m,

Ηλεκτρικός Μηχανισμός Shimano Plays 600

738,00 
Το Plays 600 είναι ένας ηλεκτρικός μηχανισμός με καρούλι μεσαίου μεγέθους, χαμηλού προφίλ ώστε να είναι εύκολο στην χρήση και σε καλή τιμή για την κατηγορία του. Διαθέτει οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης και επιλογές προγραμμάτων που μπορούν να επιλεχθούν για το κατάλληλο είδος ψαρέματος.  Με την χρήση των ήδη υπάρχων προγραμμάτων μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας αλλά μπορείτε να εισάγετε και τις δικές σας ρυθμίσεις. Ο ισχυρός κινητήρας παράγει εξαιρετικά γρήγορη ανάκτηση 155 μέτρων ανά λεπτό και ισχυρή δύναμη 5 κιλών. Η  μπομπίνα Hagane έχει την δύναμη να λειτουργεί στην μέγιστη απόδοση της υπό βαριά φορτία. Διαθέτει μια σειρά προγραμματιζόμενων λειτουργιών όπως ρύθμιση βάθους, ρύθμιση ταχύτητας γραμμής, ρύθμιση βάθους σημείου στόχου και χρονοδιακόπτης έτσι ώστε  προσφέρουν ακρίβεια και απόδοση. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Βάρος: 475gr
 • Ρουλεμάν: 5+1
 • Σχέση Ταχύτητας: 5,5:1
 • Ανάκτηση: 5κιλά
 •  Ταχύτητα Έλξης: 155m/Λεπτό
 • Χωρητικότητα: PE 2 - 300m, PE 3 - 200m

Καλάμι Beastmaster Surf FX Shimano

139,50 
Η θρυλική σειρά Βeastmaster Surf επανέρχεται αναβαθμισμένη θέτοντας νέα δεδομένα στις σειρές καλαμιών της Shimano για την τεχνική του Surf Casting. Η σειρά απαρτίζεται από καλάμια κατασκευασμένα πάνω σε ένα fast δυνατό κορμό αλλά και μύτη, ικανά να χαρίσουν εξαιρετικά μακρινές βολές αλλά και άριστη συμπεριφορά ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Κάθε κομμάτι του καλαμιού είναι άριστα συνδεδεμένο με το επόμενο διαμορφώνοντας ένα σύνολο με μοναδική ισορροπία αλλά και συμπεριφορά ακόμα και κατά την μέγιστη φόρτιση του καλαμιού. Κατασκευασμένα με Shimano DPS βάση μηχανισμού για απόλυτη εφαρμογή του μηχανισμού αλλά και οδηγούς Seaguide BG για απροβλημάτιστη διαχείριση πετονιάς αλλά και νήματος. Διαθέσιμο σε τηλεσκοπικό μοντέλο αλλά και τρίσπαστο.