Βλέπετε 1–12 από 43 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

  Pregio Athos Tai Rubber

  7,30 9,70 
  Ο πλάνος Tai Rubber Athos διαθέτει την προκλητική κίνηση ενός Inchiku κατά τη βύθιση, με την αποδοτικότητα και διακριτικότητα ενός πλάνου Tai Rubber. Διαθέτει πολυεδρικό σχήμα και αυτό προκαλεί έντονες αντανακλάσεις ακόμα και σε ελάχιστο φως. Φτάνει πολύ γρήγορα στο βάθος που επιθυμούμε, σε ευθεία πορεία και μένει εκεί ανεξάρτητα από τα ρέματα της περιοχής, πράγμα πολύτιμο για τη συνεργασία ψαρά, τεχνητού και ενδείξεων στην οθόνη του βυθόμετρού μας. Οι τρέσες είναι λεπτές Curly γραβάτες, ώστε να αποδίδουν τη σωστή και διακριτική συχνότητα δονήσεων, χωρίς να υποψιάζουν τα ψάρια, είτε αυτή προκαλείται από κάθε κίνηση του καλαμιού μας, είτε παράγεται από τα ρέματα της περιοχής. Οι πλάνοι Athos είναι εφοδιασμένοι με αγκίστρια BKK.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Γρήγορη Βύθιση
  • Ρεαλιστική απομίμηση ματιών σουπιάς
  • Τέλεια ισορροπία ακόμα και σε περιοχές με έντονα ρέματα
  • Ρεαλιστική τρέσα που παράγει μικροδονήσεις
  • Πολύ αιχμηρά αγκίστρια BKK με αντοχή κατά της διάβρωσης
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 60 γρ, 80 γρ, 100 γρ, 120 γρ και 150 γρ

  Ανταλλακτικές Τρέσες Skirts Pregio SK102

  2,00 
  H Pregio παρουσιάζει μοναδικές τρέσες με curly πλοκάμια για πολύ έντονη κίνηση και στο πέσιμο και στο ανέβασμα! Αν τα ψάρια θέλουν έντονη κίνηση, αυτές οι τρέσες δίνουν την λύση!

  Αρματωσιά Pregio SK253

  2,30 
  Ανταλλακτικές αρματωσιές για Tai Rubber κατασκευασμένες με γιαπωνέζικο κορδόνι σχεδιασμένο για αυτή την τεχνική με την απαραίτητη ακαμψία για να μην μπερδεύει και να κρατάει συνέχεια τα αγκίστρια σε θέση, έτοιμα για κάρφωμα! Αγκίστρια από την BKK, με εξαιρετική κόψη και αντοχή στο θαλασσινό νερό, δεν θα αστοχήσουν! Η συγκεκριμένη αρματωσιά είναι σχεδιασμένη ώστε να παρέχει εξαιρετική ολίσθηση και συμπεριφορά! Διαθέσιμα με μέγεθος αγκιστριών #13, #12 και #11 και δύο αρματωσιές ανά συσκευασία.

  Αρματωσιά Pregio με Solid Ring SK252

  2,30 
  Ανταλλακτικές αρματωσιές για Tai Rubber κατασκευασμένες με γιαπωνέζικο κορδόνι σχεδιασμένο για αυτή την τεχνική με την απαραίτητη ακαμψία για να μην μπερδεύει και να κρατάει συνέχεια τα αγκίστρια σε θέση, έτοιμα για κάρφωμα! Αγκίστρια από την BKK, με εξαιρετική κόψη και αντοχή στο θαλασσινό νερό, δεν θα αστοχήσουν! Η αρματωσιά SK252 είναι σχεδιασμένη με solid ring ώστε να περνάμε το παράμαλλο μας μέσα από το free slide των κεφαλών και να το δένουμε σε αυτά! Διαθέσιμες με μέγεθος αγκιστριών #13, #12 και #11 και δύο αρματωσιές ανά συσκευασία.

  Αρματωσιά για Tenya Pregio SK-315

  3,40 
  H SK-315 είναι κατασκευασμένη από νήμα Ιαπωνίας πολύ ανθεκτικό στα τριψίματα και στα δόντια των ψαριών, ενώ τα αγκίστρια είναι BKK καφέ χρώματος ιδιαίτερα αιχμηρά και πολύ δυνατά, ιδανικά για την τεχνική αυτή. Το κυρίως αγκίστρι είναι μεγαλύτερο από τον κλέφτη ώστε να κρατάει την γαρίδα μας σταθερά καρφωμένη πάνω του και να μην πέφτει με το παραμικρό κάρφωμα.Μήκος: 2,5cm x 6,5cmΣυσκευασία: 2 τεμάχια

  Βάση Άμμου Pregio

  4,20 
  Βάση Άμμου σε πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα με ενισχυμένο ποτηράκι.

  Βάση Καταστρώματος Pregio

  3,60 
  Βάση καλαμιών για την βάρκα από την εταιρία Pregio.Εύκολη στην τοποθέτηση της πάνω στο σκάφος.

  Ζώχες Ψαρέματος (Κοντοφύλακας) Driver Pregio

  5,50 7,50 
  Η Pregio παρουσιάζει την  σειρά από κοντοφύλακες που θα κάνουν την διαφορά στο ψάρεμά σας λόγο ποιότητας και τιμής. Είναι πολύ ανθεκτικοί και έχουν πολύ σταθερή πλεύση ακόμα και με μεγάλα δολώματα!

  Ζώχες Ψαρέματος Live Bait Jig Pregio

  5,20 9,10 
  Zώχες από την Pregio με πολύ καλή ποιότητά βαφής που δεν ξεφτάει! Έχουν πολύ καλό ζύγισμα και κρατάνε το δόλωμα σε φυσική στάση. Διαθέσιμες και σε UV και Glow χρώματα, σας δίνουν εναλλακτικές για το τέλειο αποτέλεσμα! Δολώνονται εύκολα με ζωντανό ή φρέσκο καλαμάρι, με σουπιά ακόμη και με σιλικονούχα δολώματα και η θέση για κλέφτη σας λύνει το πρόβλημα στήριξής του!

  Καλαμαριέρα Σιλικόνης Pregio 12-0019

  1,80 
  Καλαμαριέρες σιλικόνης για καλαμαροκαθετή που μιμούνται στο 100% γόνο μικρόψαρων! Ένας μεζές που κανένα καλαμάρι δεν θα αγνοήσει! Όσο περισσότερες βάλετε στην αρματωσιά σας τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα, και δεν αγχώνεστε για την τιμή, αφού η Pregio με την μοναδική σχέση ποιότητας τιμής, και εδώ κάνει τη διαφορά!