Βλέπετε 1–12 από 18 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

  Owner Tai Rubber Change-Up

  9,50 11,10 
  Η Owner εξόπλισε τους Change Up, Tai-Rubber πλάνους με ελαφριά αγκίστρια, ώστε να απορροφούνται εύκολα από το θήραμα, κατά την επίθεση. Το εμπρόσθιο αγκίστρι είναι JF-41, με κυρτή μύτη, η οποία εύκολα διαπερνά σκληρά σαγόνια. Το πίσω αγκίστρι είναι JF-42 με ίσια μύτη, το οποίο λειτουργεί ως κλέφτης. Η Owner χρησιμοποίησε νήμα PFP-04 για το δέσιμο των αγκιστριών (με πυρήνα Magic Fusso Fluorocarbon), το οποίο δεν μπλέκει εύκολα. Η αρματωσιά διαθέτει το πρωτοποριακό Tai-Rubber stop που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την αντικατάσταση τους.Διατίθεται σε  60gr,80gr,100gr,120gr,150gr

  Αγκίστρια Owner Cultiva SJ-38TN

  5,40 
  Τα αγκίστρια της owner SJ-38TN είναι μια από τις καλύτερες επιλογές μας, σε απαιτητικές τεχνικές. Τα αγκίστρια αυτά είναι ελαφριά και δυνατά, έτοιμα χρησιμοποιηθούν και σε τεχνικές με ζωντανό δόλωμα. Ιδανικό για τεχνικές Jigging.

  Αγκίστρια Owner Twistlock 5132

  3,70 
  Τα αγκίστρια Offset Owner 5132 TwistLock, προορίζονται για σιλικονούχα δολώματα και διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό με τον οποίο ασφαλίζει στο κεφάλι του τεχνητού. Το τμήμα του αγκιστριού κάτω από τον κρίκο είναι ενισχυμένο, σφυρηλατημένο και με μεγάλη αντοχή, ώστε να δένει αρμονικά και με μεγάλου όγκου σιλικόνες.  Τα Owner 5132 Offset διαθέτουν επίσης μύτη  πολύ αιχμηρή και παράγονται σε μαύρο χρώμιο για αντοχή κατά της διάβρωσης.

  Αρματωσιά Owner Tai Rubber CU-140

  3,60 
  Η αρματωσιά Owner Cultiva CU-140 προορίζεται για τον εξοπλισμό πλάνων Tai Rubber και υπόσχεται να εκτοξεύσει τις επιτυχίες σας. Τα αγκίστρια CU-140 είναι κατασκευασμένα από το υλικό Taff Wire, το οποίο η Owner αξιοποιεί για να κατασκευάσει μερικά από τα ισχυρότερα αγκίστρια στον κόσμο. Δύο αρματωσιές ανά συσκευασία.

  Κρίκοι Owner Solid Ring

  4,00 
  Βαρέου τύπου, ανοξείδωτοι, ατσάλινοι κρίκοι της Owner οι οποίοι είναι σχεδόν αδύνατο να ανοίξουν. Είναι κατάλληλοι για να συνδέσετε τεχνητά και πλάνους jigging με νήμα, μισινέζα ή σύρμα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να φθείρουν ή να κόψουν τα υλικά λόγω τριβής. 

  Μολυβοκεφαλές Cultiva JH-82G Glow

  4,50 
  Η μολυβοκεφαλή JH-82 Mebaru Shot από την Owner Cultiva, είναι ένα jig head το οποίο εξυπηρετεί πολλές τεχνικές ψαρέματος. Η φόρμα του είναι απλή και κλασσική, καθώς αποτελείται από στρογγυλή κεφαλή, με κρίκο και λεπτού κορμού αγκίστρι. Το φώσφορο που διαθέτει την ελκυστική τις βραδυνές ωρες.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Μοντέλο: JH-82G
  • Φωσφορούχες
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 0,9 γρ / 1,8 γρ / 3,5 γρ
  •  Συσκευασία: 5τμχ

  Μολυβοκεφαλές Cultiva JH-89

  4,50 
  Fish-head με πλακέ σχήμα, για να πιάνεται ευκολότερα. Διαθέτει μεγάλη θηλιά ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με πιο χοντρή πετονιά. Είναι ιδανικό για LRF και για ζωντανό, νωπό ή μαλακό τεχνητό δόλωμα και του δίνει πολύ καλή πλεύση.

  Μολυβοκεφαλές Owner Cultiva JH-61

  4,60 
  Είναι κατάλληλο ακόμη και για πολύ μακρινό casting. Η βάση του μολυβιού είναι σχεδιασμένη ώστε να συγκρατεί το σκουλήκι. Διαθέτει μεγάλο κρίκο για να περνά παραμάνα, ενώ το αγκίστρι του είναι δυνατό & ανθεκτικό στη σκουριά.

  Μολυβοκεφαλές Owner Cultiva JH-80

  5,60 
  Οι Owner Cultiva JH-80 jig heads διαθέτουν επεξεργασία με έντονο φώσφορο, μεγάλης αντοχής στο χρόνο, ο οποίος δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ σε συνθήκες σκοταδιού. Οι νέες μολυβοκεφαλές Cultiva JH-80 περιλαμβάνουν στον κορμό του αγκιστριού ένα stopper το οποίο εμποδίζει την ολίσθηση του δολώματος και κρατά το σώμα της σιλικόνης στη θέση του. 

  Μολυβοκεφαλές Owner Cultiva JH-83G

  4,00 
  Ένα fish head με μεγάλο κρίκο για να δένεται εύκολα η πετονιά, ειδικά σχεδιασμένο να μην φαίνεται η βάση του. Το βάρος του μπορεί να μειωθεί σπάζοντας την κορυφή του μολυβιού ενώ διαθέτει και στοπ για το σκουλήκι. Συσκευασία των 4 τεμαχίων.

  Μολυβοκεφαλές Owner Cultiva JH-86

  3,90 
  Μολυβοκεφαλή με δύο σημεία δεσίματος. Όταν δένεται στην πάνω θηλιά, με μια ανάκτηση ανεβαίνει προς την επιφάνεια. Όταν δένεται στην κύρια θηλιά, το βάθος ελέγχεται από το καλάμι και έτσι δίνεται η δυνατότητα να ψαρευτεί σε οποιοδήποτε βάθος θέλουμε κάθε φορά. Η συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια.