Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

  Kendozo Ocean Slider 70S

  9,00 
  Νέο μοντέλο από την εταιρία Kendozo με την ονομασία Ocean Slider. Ένα τεχνητό με μοναδική πλεύση χάρις στο στενό του σώμα αλλά και τον Sinking χαρακτήρα του, ο οποίος δίνει την δυνατότητα πειραματισμών με την πλεύση του τεχνητού ανάλογα με την περίσταση. Με μήκος 7 εκατοστά και βάρος 9.6gr τα νέα Ocean Slider πραγματοποιούν πραγματικά μακρινές βολές ακόμα και με κόντρα καιρό, βρίσκοντας εύκολα εφαρμογή σε τεχνικές όπως το Rock Fishing ή το Light Spinning.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Αρματωμένα σε 2 σαλαγκιές VMC.
  • Μέγεθος: 70 mm
  • Βάρος: 9.6gr

  Κλειστοί Οβάλ Κρίκοι Kendozo

  3,60 
  Κλειστοί, ανοξείδωτοι κρίκοι, σε σχήμα οβάλ, από την Kendozo. Υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή στην διάβρωση.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Κατασκευασμένοι από  ανοξείδωτο χάλυβα
  • Υψηλή αντοχή σε οξείδωση
  • Ενισχυμένα και κατασκευασμένα για βαριά χρήση

  Νήμα 13κλωνο Kendozo CXR13

  25,20 
  Κατασκευασμένο από 100%  FIBER υλικό, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε μεγάλες δυνάμεις. Οι 13 κλώνοι προσδίδουν υψηλή αντοχή στις φθορές. Η στρογγυλή πλέξη το καθιστά αθόρυβο λόγω της τριβής στους οδηγούς. Άλλο ένα πλεονέκτημα αυτού του νήματος είναι η μεγάλη αντοχή που έχει σε σχέση με αλλά νήματα της ίδιας διαμέτρου αφού είναι κατασκευασμένο από 13 κλώνους νήματος. Διατίθεται σε πολύχρωμο με εναλλαγή των χρωμάτων κάθε 10 μέτρα.

  Παραμάνες Kendozo Duo Lock

  2,70 
  Οι παραμάνες Kendozo είναι νέο προϊόν, σχεδιασμένες για βαριά χρήση. Η ενισχυμένη παραμάνα από την Kendozo, έχει κατασκευαστεί σε σχήμα Θ, από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι σχεδιασμένες να ανοίγουν και από τις 2 πλευρές.
  • KDZ-DL0 : 15τμχ
  • KDZ-DL1 : 15τμχ
  • KDZ-DL2 : 15τμχ
  • KDZ-DL3 : 10τμχ
  • KDZ-DL4 : 10τμχ

  Πλάνοι Kendozo Fishy

  7,20 8,10 
  Για πρώτη φορά η Kendozo αποτύπωσε με τόσο ρεαλισμό, ψάρια των Ελληνικών θαλασσών σε πλάνους. Ελληνικά ψάρια όπως η Σαρδέλα, το Σκουμπρί, το Σαφρίδι, το Κοκκάλι, ο Γύλος, το Μπαρμπούνι και η Φρίσσα, αποτελούν την λεία των μεγαλύτερων θηρευτών και για αυτό τον λόγο αποτυπώθηκαν στην ακριβή τους εμφάνιση, πάνω σε πλάνους με την ονομασία Fishy. Σχεδίασε πλάνους με ιδιαίτερη κίνηση μέσα στο νερό, ικανή να δελεάσει τα ψάρια, ακόμα και σε ημέρες που αυτά κινούνται νωχελικά. Το ιδιαίτερο σχήμα των πλάνων είναι εκείνο που τους χαρίζει μια έντονη και δελεαστική πλεύση, η οποία παρομοιάζει τραυματισμένο ψάρι, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά του ψαρά. Διατίθεται σε 7 διαφορετικές ρεαλιστικές αποχρώσεις.

  Πλάνοι Kendozo Fishy Slim

  7,20 8,10 
  Για πρώτη φορά η Kendozo αποτύπωσε με τόσο ρεαλισμό, ψάρια των Ελληνικών θαλασσών σε πλάνους. Ελληνικά ψάρια όπως η Σαρδέλα, το Σκουμπρί, το Σαφρίδι, το Κοκκάλι, ο Γύλος, το Μπαρμπούνι και η Φρίσσα, αποτελούν την λεία των μεγαλύτερων θηρευτών και για αυτό τον λόγο αποτυπώθηκαν στην ακριβή τους εμφάνιση, πάνω σε πλάνους με την ονομασία Fishy. Σχεδίασε πλάνους με ιδιαίτερη κίνηση μέσα στο νερό, ικανή να δελεάσει τα ψάρια, ακόμα και σε ημέρες που αυτά κινούνται νωχελικά. Το ιδιαίτερο σχήμα των πλάνων είναι εκείνο που τους χαρίζει μια έντονη και δελεαστική πλεύση, η οποία παρομοιάζει τραυματισμένο ψάρι, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά του ψαρά. Διατίθεται σε 7 διαφορετικές ρεαλιστικές αποχρώσεις. Διατίθεται σε 7 διαφορετικές ρεαλιστικές αποχρώσεις.