Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

DUEL EZ-Q MAG CAST #3.0

15,50 
Η καλαμαριέρα DUEL EZ-Q Mag Cast είναι ειδικά κατασκευασμένες με γνώμονα τις μακρινές ρίψεις και την εξαιρετική απόδοση στις θάλασσες μας. Διαθέτει το πολύ γνωστό και επιτυχημένο εσωτερικό σύστημα Mag Cast με μαγνητικές μπίλιες από βολφάρμιο, που κλειδώνουν στο κάτω μέρος κατά την ρίψη και απασφαλίζουν πηγαίνοντας στο μπροστά μέρος κατά την βύθιση και πλεύση. Η καλαμαριέρα μας γίνεται απόλυτα ζυγισμένη στον αέρα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη αφού από κατασκευή τους έχουν το έρμα μπροστά άρα και το ζύγισμα. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών σχεδίων φωσφορισμού σε συχνότητα 488 UV glow το οποίο έχει παρατηρηθεί ότι κάνει πιο αντιληπτή την καλαμαριέρα μας στα μάτια των καλαμαριερών. Επίσης διαθέτει πλευρικό πτερύγιο που κινείται και φωσφορίζει, δίνοντάς της μια πολύ ρεαλιστική εμφάνιση! Διατίθεται σε δέκα διαφορετικούς χρωματισμούς και σε μέγεθος #3.0. Μέγεθος : #3.0 Βάρος : 14gr Ταχύτητα Βύθισης  : 3,5sec/m

Duel Hardcore LG Heavy Minnow 50mm

11,50 
Ένα τεχνητό σχεδιασμένο να έχει φυσική κίνηση μέσα στο νερό που το κάνει πιο αποδοτικό. Το νέο σύστημα βάρους που διαθέτει το κάνει να επιτυγχάνει πολύ μακρινές βολές για το μέγεθος του. Δουλεύει εξίσου καλά και με χαμηλή και με γρήγορη ανάκτηση. Ιδανικό για LRF. Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Μήκος : 50mm
  • Βάρος : 6gr

Duel Hardcore LG Popper 50mm

11,50 
Υβριδικό Popper για τους λάτρεις του LRF. Το τεχνητό διαθέτει δεύτερη κοιλότητα μέσα στο στόμα του, αυξάνοντας την αντίσταση στο νερό. Έχει νέο μαγνητικό σύστημα μετακινουμένου βάρους ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει την  καλύτερη δυνατή βολή. Επιπλέον οι εσωτερικές μπίλιες που διαθέτει παράγουν έντονο θόρυβο στο πέρασμα του συνδυάζοντας Popping και Rattling, η κίνηση του είναι ζιγκ ζαγκ. Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Μήκος : 50mm
  • Βάρος : 4,5gr

Duel Hardcore LG Sinking Pencil 50mm

11,50 
Ένα τεχνητό σχεδιασμένο να έχει φυσική κίνηση μέσα στο νερό που το κάνει πιο αποδοτικό. Το νέο σύστημα μετακινούμενου μαγνητικού βάρους που διαθέτει το κάνει να επιτυγχάνει πολύ μακρινές βολές για το μέγεθος του έως και τα 40m. Δουλεύει τέλεια ακόμα και σε εξαιρετικά κόντρα άνεμο αλλά και στα ρεύματα. Ιδανικό για LRF. Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Μήκος : 50mm
  • Βάρος : 4gr

Αγκίστρια Duel Razor Sharp

3,00 
Απευθύνεται  κυρίως σε μεσαίου μεγέθους ψάρια και είναι κατάλληλο για τεχνικές στις οποίες  χρησιμοποιούμε λεπτά δολώματα.  Ενδείκνυται για ψάρεμα καθετής και για εγγλέζικο. Λόγω της κατασκευής τους, αυτά τα αγκίστρια έχουν τη δυνατότητα να πιαστούν στο στόμα του ψαριού πάρα πολύ εύκολα.  

Αόρατη Πετονιά Duel H.D.Carbon

11,00 31,00 
Η πετονιά HD Carbon Pro Tough της Duel έχει μεγάλη αντοχή κατά της τριβής και της φθοράς ενώ είναι και αξιοσημείωτα δυνατή στον κόμπο. Διατίθεται σε καρούλι 50m.