Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

  Αγκίστρια Crown Καφέ Παπαγαλέ 4275

  2,50 
  Αγκίστρια καφέ στραβά παπαγαλάκια της εταιρίας Crown κατασκευασμένα από high carbon, προσφέροντας αντοχή και ποιότητα έτσι ο άνθρακας σταθεροποιεί το σίδηρο κατά την διάρκεια αλλαγής της θερμοκρασίας.Διαθέσιμα Μεγέθη :  Νο1-8

  Αγκίστρια Crown Νίκελ Παπαγαλέ 4275

  2,50 
  Αγκίστρια nickel στραβά παπαγαλάκια της εταιρίας Crown κατασκευασμένα από high carbon, προσφέροντας αντοχή και ποιότητα έτσι ο άνθρακας σταθεροποιεί το σίδηρο κατά την διάρκεια αλλαγής της θερμοκρασίας.

  Απαγκιστρωτής Ψαρέματος Crown

  1,50 
  Απαγκιστρωτής ψαρέματος από την εταιρία Crown με εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη χρήση. Απαραίτητο αξεσουάρ για τους ψαράδες που πρέπει να υπάρχει σε κάθε εργαλειοθήκη.

  Απόχη Τριγωνική Crown

  17,00 
  Εύκαμπτη τριγωνική απόχη με δίχτυ η οποία διπλώνει για εύκολη μεταφορά.
  • Μήκος: 2,20m
  • Στελέχη: 3

  Μαλαγρωτής Ελατήριο

  0,50 
  Μαλαγρωτής ελατήριο, κατάλληλος για την καλύτερη συγκράτηση της μαλάγρας η της ψαροτροφής. Ένα χρήσιμο εξάρτημα σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψαρέματος.

  Μαλαγρωτής Ελατήριο Με Μολύβι

  0,90 1,00 
  Μαλαγρωτής ελατήριο με βαρίδι, κατάλληλος για την καλύτερη συγκράτηση της μαλάγρας η της ψαροτροφής. Ένα χρήσιμο εξάρτημα σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψαρέματος, όπου μπορεί να φέρει γρήγορα τα ψάρια κοντά στην αρματωσιά μας.

  Μπομπόρδα Βυθιζόμενη Crown

  2,00 4,00 
  Κατάλληλη για τεχνική ψαρέματος spinningΜε αεροδυναμικό σχήμαΣε διάφορα μεγέθηΒυθιζόμενη

  Τρίποδας Καλαμιών Crown

  17,00 
  Ελαφρύς τηλεσκοπικός τρίποδας αλουμινίου. Μπορεί να δεχτεί έως 5 καλάμια και διαθέτει πτυσσόμενα πόδια με ποιοτικά κουμπώματα καθώς και ανοιγόμενα στηρίγματα για εύκολη αποθήκευση. Επιπλέων διαθέτει γάντζο στήριξης  βάρους ώστε να αποφεύγεται τυχόν ανατροπή.Μήκος κλειστό : 60cmΜήκος ανοιχτό : 120cm