Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

  Akami Magnet 100mm

  9,80 
  Το Akami Magnet λόγω του σχεδιασμού του μπορεί να κάνει μακρινές ρίψεις και να δουλεύεται εύκολα με μικρές κινήσεις του χεριού σε κίνηση "walk the dog". Διαθέτει Floating πλευστότητα και κινείται με την τεχνική του Walk The Dog. Λόγω του σχήματος του πραγματοποιεί με πολύ εύκολο τρόπο την κίνηση ζικ-ζακ στην επιφάνεια της θάλασσας. Ειδικότερα το κεφαλι του είναι σχεδιασμένο με φαρδύ και κοφτό σαν κάποιο popper, με αποτέλεσμα να του δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που είναι να εκτοξεύει νερό. Το Akami Magnet είναι ένα αθόρυβο τεχνητό επιφανείας αφού οι μπίλιες είναι σταθερές στο εσωτερικό του και έχουν τοποθετηθεί  ώστε, το κέντρο βάρους του να συγκεντρώνεται στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί εξαιρετικές ρίψεις.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Βάρος: 11 gr
  • Μήκος: 100 mm
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Σαλαγκιές: VMC perma steel

  Akami Mizuki Topwater Surface

  13,80 
  Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά επιφανείας. Κινείται Ζικ-Ζακ στην επιφάνεια της θάλασσας με μεγάλη ευκολία. Ακόμη μπορεί να κινηθεί και σαν κάποιο sub-surface lure δηλαδή να κινείται Ζικ-Ζακ μόλις λίγους πόντους κάτω από το νερό αν βρούμε τον απαραίτητο ρυθμό του συνδυασμού σταθερής ανάκτησης και χτυπημάτων του καλαμιού μας. Είναι μια κίνηση που ξετρελαίνει ακόμη και τα πιο καχύποπτα λαβράκια σε πολύ ψαρεμενους τόπους. Είναι εξοπλισμένα με τρισδιάστατα μάτια και σαλαγκιές BKK !Τεχνικά χαρακτηριστικά: 
  • Βάρος: 16.5 gr
  • Μήκος: 110 mm

  Akami Wild Slow Sinking Minnow

  12,50 
  Ένα τεχνητό αργής βύθισης μεγάλων αποδόσεων με σύστημα κινητού και σταθερού βάρους, για μεγαλύτερη βολή καθώς και καλύτερη ισορροποία κατά την κίνηση. Διαθέτει τρισδιάστατα ολογραφικά μάτια και εκπληκτική ανάκλαση την οποία οφείλη στο σχεδιασμό με laser.Τεχνικά Χαρακτηριστικά :
  • Βάρος: 16 gr
  • Μήκος: 140 mm
  • Τύπος: αργά βυθιζόμενο
  • Σαλαγκιές: VMC perma steel

  Καλάμι Akami Surume Ika

  81,00 
  Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας carbon 30Τ ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην κορυφή του καλαμιού, η οποια έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να είναι μαλακή και να μας μεταδίδει όλες τις πληροφορίες της καλαμαριέρας μας. Ακόμη μπορούμε να αντιληφθούμε ακόμη και τα πιο ανεπαίσθητα τσιμπήματα από τα καλαμάρια. Διαθέτουν εργονομική λαβή επενδυμένη με υλικό EVA. Το butt τους είναι κοντό, είναι εφοδιασμένα με 11 οδηγούς HVSG και η βάση του μηχανισμού είναι DPS της εταιρείας FUJI. Το SURUME IKA είναι σίγουρα ένα αξιόπιστο entry level Eging καλάμι.