Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

YGK Galis Scrum 16 PE Assist Line

8,00 11,00 
Assist Line πολυαιθυλενίου (PE) από την YGK. Το Scrum 16 είναι ένα νήμα από την YGK αποκλειστικά για την κατασκευή Assist Hooks. Ιδιαίτερα εύκαμπτο χάρις στην πλέξη των 16 κλώνων, η ευελιξία που παρουσιάζει αποτελεί ένα σπουδαίο πλεονέκτημα για ομοιόμορφους και στρωμένους κόμπους στα χειροποίητα Assist Hooks. Διαθέτει πολύ μικρή διατομή για χρήση. Η εταιρία YGK το παράγει σε λεπτές διατομές για Light ψαρέματα και μικρά αγκίστρια, έως μεγάλες διατομές με μεγάλες αντοχές. Το Assist Line Scrum 16 διατίθεται από την YGK σε εύκαμπτη μπομπίνα των 5 μέτρων και σε δύο χρώματα, Λευκό και Ανοιχτό Μπλε. Αντοχή (Light Blue) : 80lb,100lb,130lb,200lb  

YGK Sekinotter Line Holder

15,00 
Σύστημα δεσίματος πετονιάς με νήμα από την εταιρεία YGK. Το υλικό κατασκευής του διαθέτει επικάλυψη από ρητίνη η οποία μειώνει σε μεγάλο βαθμό την τριβή του υλικού κατασκευής και του νήματος.

Νήμα YGK X Braid Upgrade x4

19,50 32,00 
Η YGK παρήγαγε το 4 κλώνων νήμα X Braid χρησιμοποιώντας μια μέθοδο παραγωγής υψηλής πυκνότητας. Γενικά τα νήματα PE έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και χαμηλότερη γραμμική αντοχή, όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία με υψηλή πυκνότητα πλέξης. Αντίθετα, όταν η ύφανση εκτελείται σε χαμηλή πυκνότητα, το νήμα γίνεται απόλυτα στρογγυλό, η γραμμική αντοχή αυξάνεται και η αντίσταση στη φθορά μειώνεται. Η απόδοση του 4κλωνου YGK X Braid  γίνεται επιλογή υψηλής ποιότητας και αντοχής η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες  διαφορετικών τεχνικών ψαρέματος.

Νήμα YGK X-Braid Super Jigman x8

55,00 
Η YGK παρήγαγε το οκτάκλωνο νήμα Super Jigman x8, αξιοποιώντας τις καλύτερες Ιαπωνικές ίνες και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στην κατασκευή νημάτων 8 κλώνων. Στο νήμα Super Jigman, η YGK υιοθέτησε μια νέα κατανομή 5 διαφορετικών χρωμάτων, ανά 10 μέτρα, ξεκινώντας από λεπτές διαμέτρους. Η πλέξη των ινών δεν γίνεται με πυκνή και σφιχτή ύφανση, το νήμα γίνεται πιο στρογγυλό, ίσιο με μεγαλύτερη αντοχή στον κόμπο, αλλά λιγότερη αντοχή στη φθορά και την τριβή. Η τεχνολογία WX Braiding Technology της YGK παράγει νήματα με την λιγότερη δυνατή ελαστικότητα και το πιο σφιχτό σώμα.

Νήμα YGK X-Braid Ultra 2 Max WX8

23,90 40,90 
Το νήμα YGK Ultra 2 Max, κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει τα  YGK Ultra 2. Η μέθοδος σφιχτής πλέξης αυξάνει την ανθεκτικότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η σήμανση που διαθέτει το νήμα YGK X-Braid Ultra 2 Max Premium επιτρέπει την οπτική επαφή μαζί του και την εκτίμηση της απόστασης, καθώς διαθέτει κίτρινα και μαύρα σημάδια κάθε 1 και 5 μέτρα και εναλλάσσοντας 5 συνολικά χρώματα κάθε 10 μέτρα.

Νήμα YGK X-Braid Upgrade X8

38,00 49,00 
Το YGK X Braid Upgrade διαθέτει απόλυτα ομαλή αφή και πολύ λεπτή διάμετρο. Διαθέτει επίσης εξωτερική επικάλυψη η οποία το βοηθά να αποφεύγει τη δημιουργία σπειρών και του προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή κατά της τριβής. Η YGK WX Braiding Technology διασφαλίζει ότι διαθέτει μηδενική ελαστικότητα και πολύ σφιχτή πλέξη. Διατίθεται σε μπομπίνες 200μ, σε χρώμα High-Vis Lime Green, το οποίο εύκολα φαίνεται με το μάτι και διαθέτειλευκή σήμανση κάθε 1 μέτρο.

Πετονιά YGK Special Fluorocarbon

7,30 40,00 
Ιαπωνικής κατασκευής fluorocarbon πετονιά της YGK, με πολύ χαμηλό δείκτη αντανάκλασης (συνεπώς δεν φθείρεται από τον ήλιο) και χαρακτηριστική δύναμη στον κόμπο κάτω από το νερό. Υλικά τα οποία έχουν ατομικό βάρος μεγαλύτερο από τη μονάδα  βυθίζονται. Η YGK fluorocarbon διαθέτει ατομικό βάρος 1,78. Η συγκεκριμένη μεσινέζα της YGK, λόγω των χαρακτηριστικών της συναντά την προτίμηση πολλών φίλων του Εγγλέζικου.