Βλέπετε 1–12 από 45 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

  Shimano Clinch Flash Boost

  12,60 
  Η τεχνολογία Flash Boost διαθέτει εσωτερικά στο σώμα του τεχνητού, ένα λεπτό φύλλο το οποίο προκαλεί συνεχώς αναλαμπές (σαν φλας). Αυτό το φύλλο αξιοποιεί το φως και τις ακτίνες UV και πάλλεται, για να προσελκύει τα καλαμάρια. Η τεχνολογία flash boost επιτρέπει στην Shimano να γίνονται ορατή από μεγάλη απόσταση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του νερού. Το εξωτερικό ύφασμα στα περισσότερα σχέδια παρομοιάζει τα φυσικά λέπια.
  • Μέγεθος: #3.0
  • Βάρος: 15gr
  • Μήκος: 12cm
   

  Shimano Sephia Clinch JetBoost #3.5

  14,40 
  Η ολοκαίνουργια σειρά Clinch JetBoost αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνική του Eging ενσωματώνοντας για πρώτη φορά σε μια καλαμαριέρα την αποκλειστική τεχνολογία Flash Boost σε συνδυασμό με την τεχνολογία JetBoost , μετακινούμενου έμβολου στο εσωτερικό, κάτι το οποίο συναντούσαμε μέχρι σήμερα μόνο σε τεχνητά ψαράκια. Αποτέλεσμα η επίτευξη απίστευτα μακρινών βολών, στοιχείο επιτυχίας σε μέρες που τα καλαμάρια βρίσκονται σε απόσταση από την στερια.  Επιπρόσθετα, μια ανακλαστική ταινία στο εσωτερικό τους η οποία πάλλεται διαρκώς έρχεται για να κάνει τις καλαμαριέρες άκρως ελκυστικές όχι μόνο κατά την πλεύση τους αλλά και ακόμα όταν είναι σταματημένες. Ακόμη, το keimura σώμα που διαθέτουν αποτελεί ένα συστατικό της επιτυχίας τους καθώς και οι ρεαλιστικοί χρωματισμοί στους οποίους θα τις βρούμε διαθέσιμες θα κάνουν τη διαφορά.

  Κωδικός: QEZ35W

  Μέγεθος: #3.5

  Μήκος: 13cm

  Βάρος: 17gr

  Ρυθμός Βύθισης: 7.4 s/m

  Shimano Sephia Clinch Rattle #3.0

  10,80 
  Μοναδική καινοτομία αποτελούν οι μπίλιες στο εσωτερικό τους οι οποίες είναι χωρισμένες σε δυο ξεχωριστά διαμερίσματα, παράγοντας διαρκώς έναν ήχο προς τα καλαμάρια. Στο βυθό η αλλαγή κλίσης, κινεί  τις μπίλιες και ήχος κροταλίσματος που παράγεται προσελκύει τα καλαμάρια που βρίσκονται κοντά.Διατίθενται σε UV χρωματισμούς.
  • Μέγεθος: #3.0
  • Βάρος: 15gr
  • Μήκος: 9cm
  • Ρυθμός Βύθισης: 3.0s/m
   

  Shimano Sephia SuiSui Dropper

  11,70 
  Η νέα σειρά Sui Sui Dropper έρχεται να καλύψει όσους αναζητούν τα καλαμάρια με καλαμαριέρες αρκετά μικρότερες από τα συνηθισμένα μεγέθη. Χάρις στην τεχνολογία FlashBoost μια ανακλαστική ταινία στο εσωτερικό τους πάλλεται διαρκώς κάνοντας τις καλαμαριέρες άκρως ελκυστικές όχι μόνο κατά την πλεύση τους αλλά και ακόμα όταν είναι σταματημένες. Επίσης το keimura σώμα που διαθέτουν αλλά και οι ρεαλιστικοί χρωματισμοί στους οποίους θα τις βρούμε διαθέσιμες θα κάνουν τη διαφορά σε βραδιές χωρίς καθόλου φεγγάρι.

  Μέγεθος: #1.8

  Μήκος: 5.9cm

  Βάρος: 5.5gr

  Ρυθμός Βύθισης: 5.0 s/m

  Ηλεκτρικός Μηχανισμός Shimano Plays 4000

  800,00 
  Το Plays 4000 είναι ένας ηλεκτρικός μηχανισμός με καρούλι μεσαίου μεγέθους, χαμηλού προφίλ ώστε να είναι εύκολο στην χρήση και σε καλή τιμή για την κατηγορία του. Διαθέτει οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης και επιλογές προγραμμάτων που μπορούν να επιλεχθούν για το κατάλληλο είδος ψαρέματος.  Με την χρήση των ήδη υπάρχων προγραμμάτων μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας αλλά μπορείτε να εισάγετε και τις δικές σας ρυθμίσεις. Ο ισχυρός κινητήρας παράγει εξαιρετικά γρήγορη ανάκτηση 170 μέτρων ανά λεπτό και ισχυρή δύναμη 15 κιλών. Η  μπομπίνα Hagane έχει την δύναμη να λειτουργεί στην μέγιστη απόδοση της υπό βαριά φορτία. Διαθέτει μια σειρά προγραμματιζόμενων λειτουργιών όπως ρύθμιση βάθους, ρύθμιση ταχύτητας γραμμής, ρύθμιση βάθους σημείου στόχου και χρονοδιακόπτης έτσι ώστε  προσφέρουν ακρίβεια και απόδοση.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Βάρος: 1230gr
  • Ρουλεμάν: 2+1
  • Σχέση Ταχύτητας: 3,2:1
  • Ανάκτηση: 50 κιλά
  •  Ταχύτητα Έλξης: 170m/Λεπτό
  • Χωρητικότητα: PE 5 - 610m, PE 6 - 530m, PE 7 - 360m,

  Ηλεκτρικός Μηχανισμός Shimano Plays 600

  738,00 
  Το Plays 600 είναι ένας ηλεκτρικός μηχανισμός με καρούλι μεσαίου μεγέθους, χαμηλού προφίλ ώστε να είναι εύκολο στην χρήση και σε καλή τιμή για την κατηγορία του. Διαθέτει οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης και επιλογές προγραμμάτων που μπορούν να επιλεχθούν για το κατάλληλο είδος ψαρέματος.  Με την χρήση των ήδη υπάρχων προγραμμάτων μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας αλλά μπορείτε να εισάγετε και τις δικές σας ρυθμίσεις. Ο ισχυρός κινητήρας παράγει εξαιρετικά γρήγορη ανάκτηση 155 μέτρων ανά λεπτό και ισχυρή δύναμη 5 κιλών. Η  μπομπίνα Hagane έχει την δύναμη να λειτουργεί στην μέγιστη απόδοση της υπό βαριά φορτία. Διαθέτει μια σειρά προγραμματιζόμενων λειτουργιών όπως ρύθμιση βάθους, ρύθμιση ταχύτητας γραμμής, ρύθμιση βάθους σημείου στόχου και χρονοδιακόπτης έτσι ώστε  προσφέρουν ακρίβεια και απόδοση.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Βάρος: 475gr
  • Ρουλεμάν: 5+1
  • Σχέση Ταχύτητας: 5,5:1
  • Ανάκτηση: 5κιλά
  •  Ταχύτητα Έλξης: 155m/Λεπτό
  • Χωρητικότητα: PE 2 - 300m, PE 3 - 200m

  Καλάμι Beastmaster Surf FX Shimano

  139,50 
  Η θρυλική σειρά Βeastmaster Surf επανέρχεται αναβαθμισμένη θέτοντας νέα δεδομένα στις σειρές καλαμιών της Shimano για την τεχνική του Surf Casting. Η σειρά απαρτίζεται από καλάμια κατασκευασμένα πάνω σε ένα fast δυνατό κορμό αλλά και μύτη, ικανά να χαρίσουν εξαιρετικά μακρινές βολές αλλά και άριστη συμπεριφορά ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Κάθε κομμάτι του καλαμιού είναι άριστα συνδεδεμένο με το επόμενο διαμορφώνοντας ένα σύνολο με μοναδική ισορροπία αλλά και συμπεριφορά ακόμα και κατά την μέγιστη φόρτιση του καλαμιού. Κατασκευασμένα με Shimano DPS βάση μηχανισμού για απόλυτη εφαρμογή του μηχανισμού αλλά και οδηγούς Seaguide BG για απροβλημάτιστη διαχείριση πετονιάς αλλά και νήματος. Διαθέσιμο σε τηλεσκοπικό μοντέλο αλλά και τρίσπαστο.

  Καλάμι Shimano Alivio Boat Quiver

  32,40 39,60 
  Τα καλάμια Boat Quiver είναι ιδανικά για μια σειρά κάθετων τεχνικών ψαρέματος από σκάφος, όπως τη συνήθη Καθετή, το ψάρεμα καλαμαριών, Bolentino. Η Shimano κατασκεύασε το blank των συγκεκριμένων καλαμιών Alivio Quiver από υλικό XT30, το οποίο διαθέτει αρκετή δύναμη.Τα Alivio Quiver διαθέτουν βάση μηχανισμού Shimano DPS και ανοξείδωτους οδηγούς Hardlite.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Υλικό Blank: XT30 Carbon + Μασίφ Κορυφή
  • Βάση Μηχανισμού: DPS
  • Συσκευασία: Υφασμάτινη Θήκη
  • Οδηγοί: Ανοξείδωτοι Shimano Hardlite

  Καλάμι Shimano Alivio FX Surf

  68,40 80,00 
  Η σειρά τηλεσκοπικών καλαμιών Shimano Alivio Surf, στην οποία το blank είναι ακόμα πιο λεπτό και με χαμηλότερο βάρος. Διαθέτει βάση μηχανισμού DPS, είναι κατασκευασμένο από γραφίτη XT-30 για εξαιρετική απόδοση στις ρίψεις, ενώ διατηρεί τη μεγάλη ευαισθησία του, λόγω της μασίφ κορυφής του. Οι οδηγοί του είναι ανοξείδωτοι Hardlite με τρεις βάσεις στήριξης. Tο νέο Alivio FX Tele Surf είναι το ιδανικό καλάμι Surf Casting για τους νέους φίλους της τεχνικής, καθώς παρέχει σημαντικά οφέλη, χωρίς να κοστίζει ακριβά, αλλά μπορεί να αποτελέσει και το αγαπημένο σας καλάμι για πολλά χρόνια.

  Καλάμι Shimano Bassterra LRF

  86,40 88,20 
  Ο κορμός του καλαμιού είναι κατασκευασμένος από Carbon με την τεχνολογία Diaflash της Ιαπωνικής εταιρείας. Η τεχνολογία Diaflash εμποδίζει την στρέβλωση του κάτω στελέχους συνεπώς δεν υφίσταται απώλεια ενέργειας από τον αλιέα προς το θήραμα.Tα Bassterra έχουν μασίφ μύτη (Solid Tip) έτσι ακόμα και η παραμικρή τσιμπιά από κάποιο ψάρι, θα μεταδίδεται στην παλάμη σας. Όλα τα καλάμια της σειράς Bassterra LRF χαρακτηρίζονται από fast δράση, δίνοντας την απαραίτητη κίνηση σε κάθε τύπο τεχνητού. Η Shimano τα εξόπλισε με ανοξείδωτους οδηγούς, με αντοχή κατά της διάβρωσης .

  Καλάμι Shimano Catana FX LRF

  57,60 
  Η νέα σειρά Catana FX που μόλις παρουσιάστηκε έρχεται ριζικά ανανεωμένη, τόσο εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά αλλά και σε τεχνολογία κατασκευής. Κάθε καλάμι της σειράς Catana FX είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα blank από full carbon με την προσθήκη του υλικού geofibre, στοιχείο που χαρίζει στο καλάμι χαρακτηριστικά όπως δύναμη, αντοχή, ευαισθησία αλλά και χαμηλό βάρος. Όλα τα καλάμια της νέας σειράς είναι εξοπλισμένα με οδηγούς Hardlite της Shimano για άριστη διαχείριση νήματος και πετονιάς αλλά και με ειδικά σχεδιασμένη VSS βάση μηχανισμού για να ταιριάξει απόλυτα με κάθε μηχανισμό της εταιρείας. Την σειρά Catana FX θα την βρούμε διαθέσιμη σε πάρα πολλά μήκη και casting weights για να επιλέξουμε το κατάλληλο για την εκάστοτε περίσταση.

  Καλάμι Shimano Catana FX Spinning

  64,80 72,00 
  Η νέα σειρά Catana FX που μόλις παρουσιάστηκε έρχεται ριζικά ανανεωμένη, τόσο εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά αλλά και σε τεχνολογία κατασκευής. Κάθε καλάμι της σειράς Catana FX είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα blank από full carbon με την προσθήκη του υλικού geofibre, στοιχείο που χαρίζει στο καλάμι χαρακτηριστικά όπως δύναμη, αντοχή, ευαισθησία αλλά και χαμηλό βάρος. Όλα τα καλάμια της νέας σειράς είναι εξοπλισμένα με οδηγούς Hardlite της Shimano για άριστη διαχείριση νήματος και πετονιάς αλλά και με ειδικά σχεδιασμένη VSS βάση μηχανισμού για να ταιριάξει απόλυτα με κάθε μηχανισμό της εταιρείας. Την σειρά Catana FX θα την βρούμε διαθέσιμη σε πάρα πολλά μήκη και casting weights για να επιλέξουμε το κατάλληλο για την εκάστοτε περίσταση.