Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Αγκίστρια Rais Offset

6,00 
Εξειδικευμένα offset weightless hooks (χωρίς βάρος offset αγκίστρια) που ταιριάζουν απόλυτα με τις Rais Spotter 5” καθώς και Rais Spotter 7”. Είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Το μέγεθος 2/0 ταιριάζει απόλυτα με τις Rais Spotter 5” και το μέγεθος 4/0 ταιριάζει απόλυτα με τις Rais Spotter 7”. Έχουν σχεδιαστεί από την εταιρεία Rais με έδρα την Ιταλία, και έχουν κατασκευαστεί από την εταιρεία BKK. Το σχήμα τους είναι μοναδικό και διαθέτει πολλές καινοτομίες όπως είναι η καμπύλη στο πάνω μέρος από το αρπάδι του offset, κάτι το οποίο κάνει αποτελεσματικότερο και πιο άμεσο το κάρφωμα του ψαριού ενώ πολλές φορές καρφώνει σε δύο σημεία το ψάρι ασφαλίζοντας την μάχη με αυτό, αυτός είναι και ο σκοπός του άλλωστε. Το σημείο στο οποίο περνάμε την παραμάνα μας, είναι πολύ σωστά μελετημένο έχοντας την σωστή κατεύθυνση με αποτέλεσμα την ακόμη πιο φυσική-δελεαστική κίνηση της Rais Spotter στο νερό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχουν πολύ χαμηλό βάρος αλλά και το γεγονός ότι είναι ειδικά κατασκευασμένα για θαλασσινό νερό, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μεγάλη αντοχή στο αλάτι. Είναι εξαιρετικά αιχμηρά μην αφήνοντας περιθώρια διαφυγής στο ψάρι. Επίσης το σχήμα τους δεν επηρεάζει καθόλου την εξαιρετική κίνηση της Rais Spotter.

Τεχνητά Σιλικόνης RAIS C32 8cm

12,00 
Το μικρό slug της εταιρείας RAIS ακούει στο όνομα C32. Το μήκος της είναι μόλις 8,1 εκατοστά και το βάρος της 5 γραμμάρια.  Είναι κατασκευασμένη από κορυφαία υλικά με αποτέλεσμα να συνδυάζει αντοχή στα δαγκώματα και αληθοφανή κίνηση. Το κεφάλι της είναι φαρδύ όμως στη συνέχεια γίνεται πιο slim, ενώ το τελείωμα της, η ουρά, είναι ειδικά κατασκευασμένη ώστε να της δίνει εξαιρετική κίνηση μέσα στο νερό κατά την διάρκεια των jerks που πραγματοποιούμε ακόμη κι αν αυτά είναι ανεπαίσθητα. Επειδή το κεφάλι της είναι φαρδύ δηλαδή έχει μεγαλύτερη επιφάνεια, την βοηθάει να έχει εξαιρετική πλεύση ακόμη και ακριβώς πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας ενώ βυθίζεται πολύ αργά κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό-θετικό. Ένας τρόπος να την ψαρέψουμε είναι σε αρματώνοντας την είτε με ένα σκέτο απλό Aberdeen αγκίστρι είτε με ένα αμολύβωτο offset αγκίστρι. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Μήκος: 8,1 εκ
  • Βάρος: 5 γρ
  • Συσκευασια 6 τεμαχίων

Τεχνητά Σιλικόνης RAIS SPOTTER 2.0 13cm

13,00 
Έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε η κίνηση της στο νερό είναι πολύ αληθοφανή ακόμη και αν την ψαρέψουμε με ένα σκέτο αμολύβωτο offset αγκίστρι. Η slim σιλουέτα της είναι το μυστικό της επιτυχίας της θα λέγαμε και ο λόγος που την λατρεύουν τα ψάρια. Έχει κατασκευαστεί από εξαιρετικής ποιότητας υλικό με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στα δαγκώματα ακόμη και από ψάρια που έχουν δόντια, όπως ο λούτσος και το γοφάρι για παράδειγμα, ενώ είναι παράλληλα πολύ μαλακή, ιδανικός συνδυασμός. Ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να τις ψαρέψουμε είναι είτε με την τεχνική του WEEDLESS Fishing και τις πολλές κατηγορίες του, είτε σε συνδυασμό με Jighead είτε σε σχήμα μπάλας για ψάρεμα κοντά στον βυθό είτε με κάποιο Jighead σε σχήμα bullet. Είναι διαθέσιμη σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και την νύχτα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Μήκος: 12.7 εκ
  • Βάρος: 7 γρ
  • Συσκευασία 6 τεμαχίων

Τεχνητά Σιλικόνης RAIS SPOTTER 2.0 18cm

12,00 
Η Rais Spotter 2.0 είναι μια σιλικόνη τύπου slug η οποία λόγω του σχεδιασμού της μπορεί να δουλευτεί με μικρό ή καθόλου επιπρόσθετο βάρος, διατηρώντας την κίνηση της ή οποία προέρχεται από την ιδιαίτερη ουρά της. Αρματώστε την χωρίς βάρος με αγγίστρια offset μεγέθους 4/0-5/0 για χρήση σε ρηχά νερά ή σε περιπτώσεις όπου τα ψάρια είναι καχύποπτα. Αν ψαρεύουμε λούτσους βοηθάει μια σαλαγκία, περασμένη στο αγγίστρι, στη κοιλιά της σιλικόνης (εικόνα παρακάτω). Μπορεί να χρησιμοποιήθεί και με μολυβοκεφαλές. Ο τρόπος ανάκτησης ποικίλη ανάλογα, βασική ανάκτηση όμως είναι 3-4 σχετικά απαλά ίσα κτυπήματα και παύση. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Μήκος: 18 εκ
  • Βάρος: 14 γρ
  • Συσκευασία 4 τεμαχίων