Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Marukyu Power Isome Hozoneki Υγρό Αμινοξέων

9,50 
Eίναι ένα άχρωμο και άοσμο συντηρητικό διάλυμα σχεδιασμένο να διατηρεί τα χαρακτηριστικά της σειράς «POWER ISOME». Συσκευασία: 110ml

Marukyu Καβούρι

8,60 
Τα Marukyu Crab είναι μια απομίμηση μικρού καβουριού, ενός δολώματος που προτιμούν όλα τα ψάρια του βυθού. Χρησιμοποιούνται με πολύ λεπτά εργαλεία του Spinning και του Light Rock Fishing. Για να δολώσουμε τα crabs χρησιμοποιούμε μολυβοκεφαλές.

Βιοδιασπώμενα Marukyu Power Isome (L)

7,50 
Πρόκειται βιοδιασπώμενα  δολώματα της εταιρίας Marukyu, που μιμείται τον φυσικό ακροβάτη, είναι και εμποτισμένο με αμινοξέα που το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό στα ψάρια. Για τις τεχνικές Spinning - lrf δολώνεται με απλά με μια μολυβοκεφαλή ανάλογα τα γραμμάρια του καλαμιού και ελαφρά jerks που του δίνουν μια ξεχωριστή κίνηση μέσα στο νερό. Δουλεύεται με μεγάλη επιτυχία και στις θάλασσές μας σε ψάρια όπως σαργούς, τσιπούρες, κοκκάλια, σκορπίνες κλπ. Σημαντικό είναι το κλείσιμο της σακούλας, μετά την χρήση, ώστε να παραμένει μέσα στα υγρά αμινοξέα.
  • Τεμάχια: 15 ανά συσκευασία
  • Μήκος: 11cm

Βιοδιασπώμενα Marukyu Power Isome (XL)

7,50 
Τα Marukyu Isome είναι μια τεχνητή απομίμηση του «ακροβάτη». Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει στοιχεία και λεπτομέρειες, τις οποίες συναντάμε μόνο σε ζωντανά σκουλήκια. Το σχήμα τους, σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε σε πολλών ειδών τεχνικές, για διάφορα θηράματα και καιρικές συνθήκες. Το βασικότερό τους πλεονέκτημα είναι τα αμινοξέα τα οποία βασίζονται στα φυσικά δολώματα και αυτά περιέχουν 6 φορές περισσότερα αμινοξέα από το κοινό δόλωμα «ακροβάτης».  Διατηρούνται μέσα στο σακουλάκι τους.
  • Τεμάχια: 8 ανά συσκευασία
  • Μήκος: 11cm

Βιοδιασπώμενα Marukyu Power Isome Mini (XL)

7,50 
Πρόκειται βιοδιασπώμενα  δολώματα της εταιρίας Marukyu, που μιμείται τον φυσικό ακροβάτη, είναι και εμποτισμένο με αμινοξέα που το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό στα ψάρια. Για τις τεχνικές Spinning - lrf δολώνεται με απλά με μια μολυβοκεφαλή ανάλογα τα γραμμάρια του καλαμιού και ελαφρά jerks που του δίνουν μια ξεχωριστή κίνηση μέσα στο νερό.  Η έντονη μυρωδιά και γεύση του δεν θα αφήσουν κανένα ψάρι ασυγκίνητο. Δουλεύεται με μεγάλη επιτυχία και στις θάλασσές μας σε ψάρια όπως σαργούς, τσιπούρες, κοκκάλια, σκορπίνες κλπ. Σημαντικό είναι το κλείσιμο της σακούλας, μετά την χρήση, ώστε να παραμένει μέσα στα υγρά αμινοξέα.
  • Τεμάχια: 12 ανά συσκευασία
  • Μήκος: 5cm