Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Little Jack Forma Adict

13,00 
Η λεπτή μορφή δολώματος και τα μικρά πτερύγια δημιουργούν μια δονητική δράση. Η ισχυρή κίνηση δόνησης με την κίνηση του εσωτερικού βάρους  δημιουργεί έναν ήχο παρεμβολής που έχει δώσει πολλά αποτελέσματα ψαρέματος. Επιπλέον, η λεπτή μορφή και τα μικρά πτερύγια προσφέρουν απίστευτη  ισορροπία σε σύγκριση με άλλα. Η απόσταση βολής είναι πολύ μεγάλη λόγω του βάρους του. Ο σχεδιασμός διαθέτει ένα ισχυρό σύρμα μέσα από το συμπαγές σώμα ABS που εμποδίζει το σώμα να σπάσει ή να καταστραφεί λόγω θραύσης. Ένα μεγάλο άγκιστρο υιοθετείται στο σώμα που παρέχει βελτιωμένη απόδοση αγκίστρωσης. Η χρωματική γκάμα έχει επιλεγεί προσεκτικά για να ταιριάζει με τη χρήση σε οποιαδήποτε σκηνή της ημέρας, από πρωί έως βράδυ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:  
  • Μήκος: 78 mm
  • Βάρος: 22g

Πλάνος Little Jack Metal Adict 03

9,90 
Πλάνος metal adict type 03 από την ιαπωνική εταιρία Little Jack.Χαρακτηριστικό του πλάνου είναι το ασύμμετρο με καμπύλες σώμα που μοιάζει στο σχήμα και στην κίνηση σαν μια φυσική σαρδέλα. Αυτό το ασύμμετρο σώμα είναι φτιαγμένο για να ζωντανεύει ακόμη και με την παραμικρή προσπάθεια. Ο πλάνος δείχνει μέσα στο νερό σαν ψάρι το οποίο κινείται οριζόντια, καθώς το αγκίστρι δεν κουνιέται και δεν επηρεάζει την πλεύση του.

Πλάνος Little Jack Metal Adict 05

11,30 12,90 
Πλάνος Metal Adict 05 προσομοιάζει άψογα τα μικρόψαρα και τους αληθοφανείς χρωματισμούς τους. Το λεπτό τους σώμα λαμβάνει εύκολα εντολές από το καλάμι σας και γλιστράει εύκολα στο νερό, κάνοντάς τον ιδιαίτερα δελεαστικό, ενώ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λεπτά εργαλεία. Το βάρος του είναι κατανεμημένο έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένας μεσόβαρος πλάνος. Ο πλάνος είναι αρματωμένος από την Little Jack με διπλό Assist Hook στο μπροστινό του μέρος. Το αεροδυναμικό του σχήμα κάνει τον πλάνο να ανταποκρίνεται άμεσα και στην παραμικρή εντολή του καλαμιού, πραγματοποιώντας μια έντονη κίνηση και παράλληλη προς το βυθό πορεία.

Πλάνος Little Jack Micro Adict Jigs

6,50 
Η Iαπωνική εταιρία Little Jack, όταν ανακοινώνει ένα καινοτόμο προϊόν, πραγματικά το εννοεί. Με τους πλάνους Micro Adict μπήκε στην αγορά ένα πλανάκι με ασύμμετρο σήμα “S” . Το πλανάκι αυτό, αναφέρεται στις τεχνικές Light Rock Fishing και στο Ultra Light Rock Fishing και είναι η τέλεια απομίμηση γόνου. Το Little Jack Micro Adict μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Το πλανάκι όμως αυτό ανταποκρίνεται θαυμάσια στα χτυπήματα (Twitches και Jerks).  Δίχως αμφιβολία το πολύ ιδιαίτερο σχήμα του μικρού αυτού πλάνου της Little Jack, τον κάνει να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη καθώς δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην αγορά. Αρματωμένο με μονό, micro assist μπορεί να στοχεύσει σε προσεγγίσεις κοντά στο βυθό για Σαργούς και «Μαύρα», όπου με ήπια jerks και παύσεις, το πλανάκι μας θα μοιάζει με γόνος.