Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Καλάμι Lemax Jurastik

99,00 
Η σειρά καλαμιών Lemax Jurastik, απευθύνονται στον μέσο φίλο κάθετων τεχνικών από το σκάφος, με πλάνους, ή ζωντανό δόλωμα. Αν και η βασική τεχνική που εξυπηρετεί είναι το κλασσικό, κάθετο jigging, το Jurastik μπορεί να δουλέψει με διαφόρων ειδών πλάνους, όπως Καμπούρες, Κοντοφύλακες, Ζόκες, Τένυα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε ελαφριά Συρτή. Ο κορμός του Lemax Jurastik είναι 100% μασίφ. Το καλάμι είναι ενιαίο, αλλά εκτός από τη μεγάλη δύναμη που διαθέτει, είναι αρκετά ευαίσθητο ώστε να αισθάνεστε και την παραμικρή επίθεση στο τεχνητό σας. Η κατασκευάστρια εταιρία πίσω από τη μάρκα Lemax, δεν είναι άλλη από την Ιαπωνική XZoga η οποία έχει εξοπλίσει τα Jurastik με οδηγούς κατά της διάβρωσης και ποιοτικό, περιφερειακό εξοπλισμό. Τα Lemax Jurastik συνδυάζονται με μηχανισμό Spinning.

Καλάμι Lemax Slim Max No Escape

130,00 
Στο καλάμι No Escape Slow Jigging, η εταιρία Lemax εφάρμοσε μια προηγμένη κατασκευαστική τεχνοτροπία, χρησιμοποιώντας υψηλότερης καθαρότητας υλικό carbon και παρήγαγε ένα απόλυτα ομαλό, προοδευτικής διατομής taper blank, με πολύ καλές ιδιότητες μάχης. Η τεχνολογία GCF technology σημαίνει Gradual Curve Fighting action, ή Δράση Προοδευτικής Καμπύλης και παρέχει στους ψαράδες τη δυνατότητα για ξεκούραστη, πολύωρη, συνεχόμενη μάχη με τα τέρατα του βυθού. Οι εταιρίες Fuji και Lemax σχεδίασαν εκ νέου το σύστημα οδηγών, ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο το βάρος του καλαμιού και να παρέχουν περισσότερη προστασία στο νήμα ή την μεσινέζα. Περισσότεροι και με πυκνότερη κατανομή οδηγοί, παρέχουν στο νήμα περισσότερα σημεία επαφής με το καλάμι, μειώνουν τις εμπλοκές και τις τούφες και κατανέμουν ομοιόμορφα την δύναμη έλξης που ασκείται. Οι οδηγοί είναι Fuji SiC κατά της διάβρωσης. Στα καλάμια Slow Jigging Lemax No Escape θα βρείτε την βάση μηχανισμού Power Handle Joint System με δαχτυλίδι αλουμινίου για μεγιστοποίηση της δύναμης ανάκτησης. Επίσης, στα καλάμια Lemax No Escape, το blank συνεχίζει κατά μήκος της λαβής με αποτέλεσμα και να ενισχύει τη δύναμη του καλαμιού και να αυξάνει την ευαισθησία του. Το No Escape αποτελείται από δύο στελέχη με την ένωσή τους να βρίσκεται στο ύψος της λαβής του μηχανισμού. Εξοπλισμένο με αντιολισθητικό, ανθεκτικό υλικό EVA στη λαβή, για άνετο χειρισμό και δυνατό κράτημα, το Lemax No Escape διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για να μπορείτε να ψαρεύετε άνετα, για πολλές ώρες. Παρά τη μεγάλη του δύναμη, το Lemax No Escape διατηρεί το βάρος του χαμηλά, με αποτέλεσμα ο χειρισμός του να είναι άνετος, εύκολος, χωρίς περιθώρια λάθους και διαφυγής του θηράματος. No Escape... όπως λέει και το όνομά του. Τέλος η Lemax έβαλε τα δυνατά της και στην αισθητική όψη των καλαμιών No Escape, δίνοντάς τους φρεσκάδα και εικαστικό χαρακτήρα που δε θα βρείτε σε άλλα καλάμια της κατηγορίας Slow Jigging.

Καλάμια Lemax No Escape

130,00 140,00 
Καλάμι No escape της εταιρίας Lemax από καθαρό carbon και σύστημα οδηγών Fuji κατά της διάβρωσης. Η λαβή του είναι αντιολισθητικά και εργονομική από ανθεκτικό υλικό EVA  για άνετο ψάρεμα για ώρες. Άλλο ένα πλεονέκτημα αυτού του καλαμιού είναι ότι διαθέτει πολύ χαμηλό βάρος για άνετους και εύκολους χειρισμούς.
  • Τεχνολογία GCF technology (Gradual Curve Fighting action)
  • Οδηγοί Fuji SiC
  • Βάση μηχανισμού Power Handle Joint System
  • Λαβή από αντιολισθητικό, ανθεκτικό υλικό EVA
  • Στελέχη: 2