Βλέπετε 1–12 από 23 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

Assist Hook Double Kendozo

5,40 
Ένα ιδιαίτερα δυνατό και αιχμηρό Chinu αγκίστρι με συνδυασμό με ιριδίζουσες τρέσες είναι η πρόταση της Kendozo για χρήση assist hooks σε micro πλανάκια για την τεχνική του Light Rock Fishing. Ο κορμός του συγκεκριμένου αγκιστριού έχει περάσει μέσα από μια διαδικασία λέπτυνσης και συνάμα ενδυνάμωσης, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα αγκίστρι πραγματικά λεπτό και δυνατό σε χρυσή απόχρωση με ισχυρή προστασία στην σκουριά από το θαλασσινό νερό.

Kendozo Ocean Slider 70S

9,00 
Νέο μοντέλο από την εταιρία Kendozo με την ονομασία Ocean Slider. Ένα τεχνητό με μοναδική πλεύση χάρις στο στενό του σώμα αλλά και τον Sinking χαρακτήρα του, ο οποίος δίνει την δυνατότητα πειραματισμών με την πλεύση του τεχνητού ανάλογα με την περίσταση. Με μήκος 7 εκατοστά και βάρος 9.6gr τα νέα Ocean Slider πραγματοποιούν πραγματικά μακρινές βολές ακόμα και με κόντρα καιρό, βρίσκοντας εύκολα εφαρμογή σε τεχνικές όπως το Rock Fishing ή το Light Spinning. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Αρματωμένα σε 2 σαλαγκιές VMC.
 • Μέγεθος: 70 mm
 • Βάρος: 9.6gr

Light Assist Hook Single Kendozo

5,40 
Ένα ιδιαίτερο δυνατό και αιχμηρό chinu αγκίστρι με συνδυασμό με ιριδίζουσες τρέσες είναι η πρόταση της Kendozo για χρήση assist hooks σε micro πλανάκια για την τεχνική του Light Rock Fishing. Ο κορμός του συγκεκριμένου αγκιστριού έχει περάσει μέσα από μια διαδικασία λέπτυνσης και συνάμα ενδυνάμωσης, έχοντας ένα αγκίστρι πραγματικά λεπτό και δυνατό σε χρυσή απόχρωση με ισχυρή προστασία στη σκουριά από το θαλασσινό νερό.  

Strong Assist Hook Double Kendozo

7,20 8,10 
Tα Αγκίστρια Kendozo Strong Double είναι διπλά αγκίστρια και προορίζονται για την τεχνική του Light Jigging και Jigging και για ψάρεμα από την ακτή με την τεχνική Shore και Light Shore Jigging. Είναι δεμένα με έξτρα ενισχυμένο, διπλό, ασύμμετρο Assist Line PE (πολυαιθυλένιο), κενού πυρήνα, χαρακτηριστικό το οποίο χαρίζει στα αγκίστρια μια φυσική πλεύση και κίνηση μέσα στο νερό, συμβάλλοντας στο άμεσο κάρφωμα με την παραμικρή επαφή.

Κλειστοί Οβάλ Κρίκοι Kendozo

3,60 
Κλειστοί, ανοξείδωτοι κρίκοι, σε σχήμα οβάλ, από την Kendozo. Υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή στην διάβρωση. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
 • Κατασκευασμένοι από  ανοξείδωτο χάλυβα
 • Υψηλή αντοχή σε οξείδωση
 • Ενισχυμένα και κατασκευασμένα για βαριά χρήση

Κρίκοι Solid Ring Kendozo

3,60 
Τα νέα Solid Ring της Kendozo είναι κατασκευασμένα από Stainless steel 304 με μια έξτρα διαδικασία σφυρηλάτησης του μετάλλου. Το φινίρισμά τους έχει γίνει με τρόπο τέτοιον ώστε να εγγυάται την αντοχή στο χρόνο και παράλληλα να μην πληγώνει στο παραμικρό την πετονιά στον κόμπο. Μοναδική σχέση αναλογίας μεγέθους και αντοχής.  

Κρίκοι Split Ring Kendozo

1,80 
Κατασκευασμένα από την μίξη stainless steel και hi-carbon, τα split ring της Kendozo διακρίνονται για την εξαιρετική αντοχή τους αλλά και την εντυπωσιακή ανθεκτικότητα της απέναντι στην διάβρωση από το θαλασσινό νερό. Η αναλογία μεγέθους και αντοχής είναι το στοιχείο που τα κάνει ξεχωριστά.  

Νήμα 13κλωνο Kendozo CXR13

25,20 
Κατασκευασμένο από 100%  FIBER υλικό, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε μεγάλες δυνάμεις. Οι 13 κλώνοι προσδίδουν υψηλή αντοχή στις φθορές. Η στρογγυλή πλέξη το καθιστά αθόρυβο λόγω της τριβής στους οδηγούς. Άλλο ένα πλεονέκτημα αυτού του νήματος είναι η μεγάλη αντοχή που έχει σε σχέση με αλλά νήματα της ίδιας διαμέτρου αφού είναι κατασκευασμένο από 13 κλώνους νήματος. Διατίθεται σε πολύχρωμο με εναλλαγή των χρωμάτων κάθε 10 μέτρα.

Παραμάνες Kendozo Duo Lock

2,70 
Οι παραμάνες Kendozo είναι νέο προϊόν, σχεδιασμένες για βαριά χρήση. Η ενισχυμένη παραμάνα από την Kendozo, έχει κατασκευαστεί σε σχήμα Θ, από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι σχεδιασμένες να ανοίγουν και από τις 2 πλευρές.
 • KDZ-DL0 : 15τμχ
 • KDZ-DL1 : 15τμχ
 • KDZ-DL2 : 15τμχ
 • KDZ-DL3 : 10τμχ
 • KDZ-DL4 : 10τμχ

Πλάνοι Kendozo Fishy

7,20 8,10 
Για πρώτη φορά η Kendozo αποτύπωσε με τόσο ρεαλισμό, ψάρια των Ελληνικών θαλασσών σε πλάνους. Ελληνικά ψάρια όπως η Σαρδέλα, το Σκουμπρί, το Σαφρίδι, το Κοκκάλι, ο Γύλος, το Μπαρμπούνι και η Φρίσσα, αποτελούν την λεία των μεγαλύτερων θηρευτών και για αυτό τον λόγο αποτυπώθηκαν στην ακριβή τους εμφάνιση, πάνω σε πλάνους με την ονομασία Fishy. Σχεδίασε πλάνους με ιδιαίτερη κίνηση μέσα στο νερό, ικανή να δελεάσει τα ψάρια, ακόμα και σε ημέρες που αυτά κινούνται νωχελικά. Το ιδιαίτερο σχήμα των πλάνων είναι εκείνο που τους χαρίζει μια έντονη και δελεαστική πλεύση, η οποία παρομοιάζει τραυματισμένο ψάρι, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά του ψαρά. Διατίθεται σε 7 διαφορετικές ρεαλιστικές αποχρώσεις.

Πλάνοι Kendozo Fishy Slim

7,20 8,10 
Για πρώτη φορά η Kendozo αποτύπωσε με τόσο ρεαλισμό, ψάρια των Ελληνικών θαλασσών σε πλάνους. Ελληνικά ψάρια όπως η Σαρδέλα, το Σκουμπρί, το Σαφρίδι, το Κοκκάλι, ο Γύλος, το Μπαρμπούνι και η Φρίσσα, αποτελούν την λεία των μεγαλύτερων θηρευτών και για αυτό τον λόγο αποτυπώθηκαν στην ακριβή τους εμφάνιση, πάνω σε πλάνους με την ονομασία Fishy. Σχεδίασε πλάνους με ιδιαίτερη κίνηση μέσα στο νερό, ικανή να δελεάσει τα ψάρια, ακόμα και σε ημέρες που αυτά κινούνται νωχελικά. Το ιδιαίτερο σχήμα των πλάνων είναι εκείνο που τους χαρίζει μια έντονη και δελεαστική πλεύση, η οποία παρομοιάζει τραυματισμένο ψάρι, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά του ψαρά. Διατίθεται σε 7 διαφορετικές ρεαλιστικές αποχρώσεις. Διατίθεται σε 7 διαφορετικές ρεαλιστικές αποχρώσεις.

Πλάνοι Micro Bait Kendozo

5,40 6,30 
Η Κendozo μετά τις επιτυχημένες σειρές τεχνητών για την τεχνική του LRF. Μια τέτοια σειρά είναι η Micro Bait η οποία μόλις ήρθε στη χώρα μας. Η σειρά Micro Bait απαρτίζεται από πλανάκια σε μέγεθος γόνου και με πλεύση ικανή να δελεάσουν ψάρια όπως μελανούρια, κοκκάλια, σαργούς κ.α. Σημαντικά στοιχεία αποτελούν, η δυνατότητα επίτευξης μακρινών βολών, παρά το μικρό τους μέγεθος, αλλά και το ιδιαίτερα αιχμηρό και ισχυρό assist, με ιριδίζουσα τρέσα, με το οποίο έρχονται αρματωμένα. Τα πλανάκια Micro Bait θα τα βρούμε διαθέσιμα σε 5 αποδοτικούς χρωματισμούς με στοιχεία φωσφόρου.