Βλέπετε 1–12 από 31 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

Assist Line Hayabusa

7,50 
Μεγάλη δύναμη και αντοχή σε τριβή και σκληρή χρήση. Το νέο κορδόνι της Hayabusa έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, την αξιοπιστία στις δύσκολες καταστάσεις. Διατίθεται 100lb,120lb,150lb (3m)

Hayabusa Hitotsu Tenya SE-105

8,60 10,50 
Συρόμενο Tenya για να μην πονηρεύει τα ψάρια και να αποδίδει με μοναδική ευκολία. Πολύ αποτελεσματικό σε  κόκκινα ψάρια, δολώνεται με γαρίδα και κάνει την διαφορά. Το συρόμενο κεφάλι φανερώνει άμεσα τη τσιμπιά και μας επιτρέπει να καρφώσουμε όταν το ψάρι έχει πάρει καλά το δόλωμα στο στόμα!

Hayabusa Jack Eye FS-415 ACE 20g

9,50 
Ο νέος «άσσος» της Hayabusa δεν πήρε τυχαία το όνομά του, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι σχεδιασμένος να δίνει ψάρια εκεί που οι άλλοι πλάνοι αποτυγχάνουν, ακόμα και τις μέρες με «κλειδοστομιασμένα» ψάρια! Η Hayabusa έδωσε ένα τόσο καινοτόμο σχεδιασμό, που συγκεντρώνει το περισσότερο βάρος στο κέντρο και ελαφρά πως τα πίσω με διαφορετικό τρόπο από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ο πλάνος με αυτό το σχεδιασμό, αποκτά ένα εξαιρετικό πέσιμο με πολύ έντονη κίνηση και περιστροφές, διατηρώντας μια αξιόλογη ταχύτητα βυθίσματος. Δεν είναι μόνο η κίνησή του, είναι και η βολή του! Με αυτό τον σχεδιασμό, ο ACE αποκτάει «πυραυλική» βολή που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Είναι σαν να συνδυάστηκαν για πρώτη φορά οι αρετές της κίνησης ενός μεσόβαρου πλάνου, με της αρετές βολής και βυθίσματος ενός πισόβαρου! Τον Ace θα τον βρείτε σε πολλά μεγέθη και χρώματα. Εξοπλισμένος με νέα τρέσα!!!
 • Βάρος: 20g

Hayabusa Tenya FD Συρόμενο

10,00 13,20 
Ο Hitotsu Tenya FD αποτελείται από έναν πολυεπίπεδο πλάνο, με υδροδυναμικό σχήμα το οποίο του επιτρέπει να βυθιστεί γρήγορα. Τα μικρά αγκίστρια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή από τους Ιάπωνες και λόγο της απίστευτης διατρητικής τους ικανότητας αρπάζουν το ψάρι από παντού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι ο πλάνος δεν είναι δεμένος πάνω στο νήμα, αλλά κινείται ελεύθερος κατά μήκος του (Free Slide). Το κεφάλι βυθίζεται πρώτο και ακολουθούν τα πλοκάμια και το δόλωμα, μια κίνηση η οποία θεωρείται απόλυτα φυσική.  Ο πλάνος Tenya είναι ακαθόριστου σχήματος και διαθέτει πολλές πλευρές και γωνίες με αποτέλεσμα να προβάλει τον όγκο του από κάθε πιθανή οπτική γωνία.  Είναι ιδανικοί για ρηχές περιοχές. Διαθέτουν χαμηλό κέντρο βάρους και λόγω του σχήματος και της κίνησής τους παραμένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον πυθμένα.

Hayabusa X90222B5

7,70 
Hayabusa X90222B5  No: 13 Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 
 • Μήκος 8m
 • Μάνα 0,40mm / 22lb
 • Παράμαλλο 0,33mm / 17lb
 • Μήκος παράμαλλου 15cm
 • Απόσταση μεταξύ παράμαλλων 100cm
 • Χρυσά αγκίστρια
 • Με πετονιά Seaguar Fluorocarbon

Αγκίστρια Hayabusa B122L1

4,50 
Τα Hayabusa Free Slide B122L1 είναι αγκίστρια, ειδικά σχεδιασμένα για να κατασκευάσετε τα δικά σας assist hooks. Το Hayabusa Free Slide διαθέτει λεπτό κορμό και ελαφρώς λυγισμένη μύτη. Έχει πολύ μικρό βάρος αλλά διαθέτει αρκετή δύναμη. Τα χαρακτηριστικά του, το κάνουν ιδανικό για το αρμάτωμα πλάνων Free Slide και Tai Rubber.

Αγκίστρια Hayabusa BEK-562

1,30 5,70 
Τα αγκίστρια BEK 562 της Hayabusa μας επιτρέπει να το περνάμε με μεγάλη ευκολία ακόμα και σε σκληρά δολώματα, ενώ παραμένει λεπτό ώστε να εξαφανίζεται και να μη φαίνεται από τα θηράματα. Το Hayabusa BEK 562 διαθέτει μεγάλη δύναμη, ακόμα και κάτω από  ακραίες δυνάμεις. Το ΒΕΚ 562 είναι το ιδανικό αγκίστρι για Μολύβι Φύλακα, Heavy Casting και όποια άλλη τεχνική απαιτεί  ζωντανό δόλωμα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 •  Μαύρο Νίκελ
 • Κατασκευασμένο από Carbon
 • Στραβά
 • Με κρίκο
Τα νούμερα 8 και 10 διατίθενται σε  συσκευασία των 20τμχ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μεγέθη σε συσκευασία των 10τμχ.  

Αγκίστρια Hayabusa CHN 221

1,60 4,50 
Ένα καταπληκτικό αγκίστρι για καθετή και πεταχτάρι, αφού το δόλωμα «κάθεται» τέλεια, αφήνοντας την αιχμή εκτεθειμένη για άμεσο κάρφωμα! Ακόμα με αυτό τον τύπο μπορεί κανείς να κατασκευάσει το πιο «φαρμακερό» πολυάγκιστρο που έγινε ποτέ! Μια σειρά αγκιστριών που εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν αγαπημένη επιλογή σε ολόκληρο τον κόσμο! Οι λόγοι πολλοί, εφόσον ο συγκεκριμένος τύπος αγκιστριού χρησιμεύει τόσο σε παράκτιες τεχνικές (Casting κλπ) όσο και σε τεχνικές βάρκας, όπως καθετή κλπ. To Chinu της Hayabusa CHN221 εκτός από την αιχμή με την εγγύηση της Hayabusa, διαθέτει πολύ ισχυρό στέλεχος, εκπληκτικό αρπάδι και νούλα με τέλεια γεωμετρία ώστε να μηδενίζει την πιθανότητα αστοχίας καρφώματος και ξεψαρίσματος! Συσκευασία 20 τεμαχίων  

Αγκίστρια Hayabusa CHN-018

1,80 6,80 
Κωδικός 018 από την Hayabusa που καινοτομεί προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα αγκιστριών τύπου "Chinu" διαθέτοντας όμως κρίκο συμβάλωντας έτσι σε τέλεια δεσίματα. Ιδανικό για σαργό σε βραχότοπους και τσιπούρα με μεγάλα δολώματα. Η Hayabusa, μια από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής, έχει κατασκευάσει καινοτόμους οδηγούς που θα αλλάξουν ριζικά το ψάρεμά σας, μειώνοντας τις αποτυχίες κατακόρυφα! Όλα τα αγκίστρια είναι κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα ανθρακωμένου ατσαλιού που υπάρχει ενώ τροχίζονται με πίεση οξέων και λειαίνονται με χημικά ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη λεία επιφάνεια που σε μικροσκόπιο δεν υπάρχει άλλη να την ανταγωνιστεί! Ακόμα, η χημική επεξεργασία δεν αλλοιώνει την μοριακή δομή και τα χαρακτηριστικά του μετάλλου, αφού με το κοινό τρόχισμα και λέιζερ υπερθερμαίνεται και αλλοιώνεται. Έτσι το αποτέλεσμα είναι αγκίστρια με την τελειότερη κόψη και την υψηλότερη σκληρότητα που γνωρίσατε! Πλέον στον κατάλογο θα βρείτε και την οικονομική σειρά που διατίθεται σε πιο φιλική τιμή αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την Ιαπωνική εταιρεία! Όλα τα μεγέθη διατίθενται σε φακελάκι των 10τμχ.

Αγκίστρια Hayabusa CHN-121

2,10 3,20 
Kόκκινο αγκίστρι στραβό, για τέλεια παραλλαγή στο δόλωμα και σίγουρο κάρφωμα! Θα ταιριάξει άμεσα με το χρώμα των σκουληκιών ή ψαροδολιών και δεν θα υποψιάσει τα ψάρια! Πολύ καλό για χρήση σε πολυψαρεμένους τόπους όπου τα ψάρια έχουν μάθει το σχήμα του αγκιστριού! Όλα τα αγκίστρια είναι κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα ανθρακωμένου ατσαλιού που υπάρχει ενώ τροχίζονται με πίεση οξέων και λειαίνονται με χημικά ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη λεία επιφάνεια που σε μικροσκόπιο δεν υπάρχει άλλη να την ανταγωνιστεί! Ακόμα, η χημική επεξεργασία δεν αλλοιώνει την μοριακή δομή και τα χαρακτηριστικά του μετάλλου, αφού με το κοινό τρόχισμα και λέιζερ υπερθερμαίνεται και αλλοιώνεται. Έτσι το αποτέλεσμα είναι αγκίστρια με την τελειότερη κόψη και την υψηλότερη σκληρότητα που γνωρίσατε!

Αγκίστρια Hayabusa FKS 130

1,30 1,60 
Ακόμα ένα καθαρόαιμο τσιπουράγκιστρο για δολώματα μεγάλα όπως πορφύρα, φαραώ  και καβούρι! Ένας κωδικός που δεν συγχωρεί λάθη! Κάθε ψάρι, μεγάλο ή μικρό, ψάρι ονείρων ή συνηθισμένο, πάντα έρχεται κοντά μας χάρη σε κάποιο αγκίστρι. Πολλά ψάρια όμως χάνονται αφού αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού δεν επιλέχτηκε με την ανάλογη προσοχή, με αποτέλεσμα να μην καρφώσει σωστά, να ανοίξει ή να σπάσει. Με στόχο να εξαλείψει αυτά τα προβλήματα, η Hayabusa, μια από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής, έχει κατασκευάσει καινοτόμους οδηγούς που θα αλλάξουν ριζικά το ψάρεμά σας, μειώνοντας τις αποτυχίες κατακόρυφα! Όλα τα μεγέθη διατίθενται σε φακελάκι των 10τμχ.

Αγκίστρια Hayabusa HBR-289

1,70 

Kλασικό αγκίστρι γενικής χρήσης για κάθε ψάρεμα και ψάρι! Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η μοναδική ποιότητα Hayabusa.