Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Ecogear Aqua Stocker Storage Box

9,00 
Δοχείο της Ecogear με τετραπλό κούμπωμα και λάστιχο στεγάνωσης (με extra λάστιχο )για αποθήκευση δολωμάτων. Χωρητικότητα: 180ml

Ecogear Grass Minnow Large

8,00 
Το Ecogear Grass Minnow M είναι  σιλικονούχα δολώματα. Έχει μοναδική κολυμβητική δράση λόγω του σχήματος του. Το μέγεθος L κατάλληλο για το ψάρεμα των λαβρακιών αλλά και για άλλα ψάρια με την τεχνική του LRF και του Light Spinning. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:  
  • Μήκος: 85mm
  • Τεμάχια ανά συσκευασία: 8

Ecogear Grass Minnow Medium

8,00 
Το Ecogear Grass Minnow M είναι  σιλικονούχα δολώματα. Έχει μοναδική κολυμβητική δράση λόγω του σχήματος του. Το μέγεθος M κατάλληλο για το ψάρεμα των λαβρακιών αλλά και για άλλα ψάρια με την τεχνική του LRF και του Light Spinning. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:  
  • Μήκος: 64mm
  • Τεμάχια ανά συσκευασία: 10

Ecogear Power Squid 3.5″

11,50 
Το ολοκαίνουργιο Power Squid 3.5″. Ένα μαλακό τεχνητό σε σχήμα καλαμαριού. Ιδανικό για χρήση από στεριά και βάρκα! Μπορείτε να το αρματώσετε στο Tai Rubber σας, να το δουλέψετε στο LRF ή στο Spinning. Η ουρά τους με τις ραβδωτές άκρες τους, προσελκύει τα ψάρια  μέσω των ελαφρών κινήσεων τους που τρεμοπαίζουν. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Μήκος: 8,5cm
  • Συσκευασία: 6τμχ
  • Σε 9 εκπληκτικούς χρωματισμούς

Βιοδιασπώμενα Ecogear Aqua Katsu Aji

10,00 
Κατασκευασμένα με το νέο υλικό ECOGEAR AQUA JUKUSEI θα φέρουν την αλλαγή σε ότι γνωρίζατε για τα μαλακά τεχνητά. Μοντέλο ειδικό να στοχεύει σαφρίδια χωρίς βέβαια να μένει μόνο εκεί καθώς το λεπτό του σώμα μας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για texas rig και jighead αφού κατά τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά δίνοντας μας από μελανούρια μέχρι κεφάλους και σαφρίδια. Το σώμα έχει πολλές σχισμές που επιτρέπουν στο τεχνητό να λυγίζει, αυξάνοντας τα ψάρια που ελκύει.