Βλέπετε 1–12 από 21 αποτελέσματα

Εμφάνιση Όλα

Sissy Κοντό Crown

2,00 
Ένα από τα πιο χρήσιμα εξαρτήματα στο αρμάτωμα των αρματωσιών μας σε ψαρέματα castingsurfcasting και όχι μόνο είναι το συγκεκριμένο εξάρτημα. Με τη βοήθειά του κάνουμε το σταθερό μολύβι συρόμενο, βοηθώντας μας σε μακρινές βολές ενώ συγχρόνως αποφεύγονται τα μπερδέματα του παράμαλλου με τη μάνα του μηχανισμού. Διατίθεται σε συσκευασία 5 τεμαχίων.

Sissy Μακρύ Crown

2,20 
Ένα από τα πιο χρήσιμα εξαρτήματα στο αρμάτωμα των αρματωσιών μας σε ψαρέματα castingsurfcasting και όχι μόνο είναι το συγκεκριμένο εξάρτημα. Με τη βοήθειά του κάνουμε το σταθερό μολύβι συρόμενο, βοηθώντας μας σε μακρινές βολές ενώ συγχρόνως αποφεύγονται τα μπερδέματα του παράμαλλου με τη μάνα του μηχανισμού. Έχει μήκος 5 εκατοστά, διατίθεται σε συσκευασία 5 τεμαχίων.

Αγκίστρια Crown Chinu Μαύρα Παπαγαλέ 4278

2,50 
Αγκίστρια παπαγαλέ-στραβά 4278 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Crown. Ιδανικά για το ψάρεμα της τσιπούρας αλλά και για την κατασκευή πολυάγκιστρων. Μια επιλογή που συνδυάζει τιμή και ποιότητα με αιχμηρό αρπάδι. Συσκευασία 100τμχ

Αγκίστρια Crown Καφέ Παπαγαλέ 4275

2,50 
Αγκίστρια καφέ στραβά παπαγαλάκια της εταιρίας Crown κατασκευασμένα από high carbon, προσφέροντας αντοχή και ποιότητα έτσι ο άνθρακας σταθεροποιεί το σίδηρο κατά την διάρκεια αλλαγής της θερμοκρασίας. Διαθέσιμα Μεγέθη :  Νο1-8

Αγκίστρια Crown Νίκελ Παπαγαλέ 4275

2,50 
Αγκίστρια nickel στραβά παπαγαλάκια της εταιρίας Crown κατασκευασμένα από high carbon, προσφέροντας αντοχή και ποιότητα. Συσκευασία 100τμχ

Απαγκιστρωτής Ψαρέματος Crown

1,50 
Απαγκιστρωτής ψαρέματος από την εταιρία Crown με εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη χρήση. Απαραίτητο αξεσουάρ για τους ψαράδες που πρέπει να υπάρχει σε κάθε εργαλειοθήκη.

Απόχη Τριγωνική Crown

17,00 
Εύκαμπτη τριγωνική απόχη με δίχτυ η οποία διπλώνει για εύκολη μεταφορά.
  • Μήκος: 2,20m
  • Στελέχη: 3

Μαλαγρωτής Ελατήριο

0,50 
Μαλαγρωτής ελατήριο, κατάλληλος για την καλύτερη συγκράτηση της μαλάγρας η της ψαροτροφής. Ένα χρήσιμο εξάρτημα σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψαρέματος.

Μαλαγρωτής Ελατήριο Με Μολύβι

0,90 1,00 
Μαλαγρωτής ελατήριο με βαρίδι, κατάλληλος για την καλύτερη συγκράτηση της μαλάγρας η της ψαροτροφής. Ένα χρήσιμο εξάρτημα σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψαρέματος, όπου μπορεί να φέρει γρήγορα τα ψάρια κοντά στην αρματωσιά μας.

Μολύβια Σχιστά

1,80 
Σχιστά μολυβάκια για το ερμάτισμα του φελλού μας. Ιδανικά για ψάρεμα με απίκο, μπολονέζ και εγγλέζικο. Μεγέθη : 0,8gr., 1,0gr., 1,2gr., 1,5gr., 2,0gr.,2,5gr. Τιμή για 1 φάκελο των 25 τεμαχίων.

Μπομπάρδα Βυθιζόμενη Crown

2,00 4,00 
Κατάλληλη για τεχνική ψαρέματος spinning Με αεροδυναμικό σχήμα Σε διάφορα μεγέθη Βυθιζόμενη