Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Καλάμι Crony Gundog Boat

52,00 
Η πρώτη σειρά καλαμιού Boat της Crony είναι εδώ. Το Crony Gundog Boat μπορεί να διαχειριστεί δολώματα παντός είδους από 80 έως 220 γραμμάρια και έχει αστείρευτη δύναμη στο Blank του, αφού είναι κατασκευασμένο με κράμα ανθρακονημάτων και υαλονημάτων στον κορμό καθώς και υαλονήματα υψηλής αντοχής στη μύτη του καλαμιού. Ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία βάρκα. Το φινίρισμα του είναι εξαιρετικό, όπως μας έχει συνηθίσει η Crony, με πολύ προσεκτικά δεσίματα και προσοχή στη λεπτομέρεια. 79% Carbon / 21% Fiberglass

Καλάμι Crony Gundog Eging

73,00 74,00 
Ένα καλάμι καθαρά για το ψάρεμα του καλαμαριού. Η μετάδοση πληροφοριών προς το χρήστη είναι λεπτομερής και πολύ έντονη. Κατασκευασμένο από 90% carbon πολλαπλών στρώσεων, Korean SIC οδηγούς και πολύ ποιοτική βάση μηχανισμού. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με πολύ υψηλής ποιότητα βαφής, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων, εντυπωσιακά βολική λαβή  EVA, τάπα με χάραξη  και διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγραφούν.

Καλάμι Crony Gundog Heavy Spinning

79,00 
To νέο καλάμι Gundog Heavy Spinning από την Crony είναι ένα ιδανικό εργαλείο για ψάρεμα που κυριαρχούν μεγάλα θηράματα τα οποία χρειάζονται ισχυρό εξοπλισμό. Η Crony φρόντισε να κατασκευάσει ένα καλάμι το οποίο είναι ελαφρύ για ξεκούραστο ψάρεμα, με περίσσια δύναμη και άριστη μετάδοση πληροφοριών της κατάστασης του δολώματος στο χέρι του χρήστη. Η δράση του καλαμιού μας επιτρέπει να κάνουμε πολύ μακρινές βολές με μεγάλη ευκολία, ακόμη και με αντίθετο άνεμο, σε μεγάλο εύρος βάρους τεχνητών. Ο πρώτος οδηγός είναι διπλόδετος για επιπλέον ενίσχυση και οι οδηγοί του είναι Korean SIC.Τα καλάμια έρχονται με πολύ υψηλής ποιότητας βαφή, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων, εντυπωσιακά βολική λαβή από EVA, τάπα με χάραξη Laser και διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγραφούν. Η νέα σειρά HEAVY SPINNING έρχεται σε ολογραφικό μαύρο χρώμα, ενώ κάθε καλάμι φυλάσσεται μέσα σε γκρι θήκη.

Καλάμι Crony Gundog Light Rock Fishing

73,00 
Το αναβαθμισμένο καλάμι Light Rock Fishing της Crony έχει έρθει για να εντυπωσιάσει και να χαρίσει απεριόριστη ευχαρίστηση και τέλεια χρήση στο LRF. Το Blank τους είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα πολλαπλών στρώσεων και υψηλής πυκνότητας ινών. Η Βάση μηχανισμού είναι υψηλής ανθεκτικότητας και απορρόφησης κραδασμών, ενώ οι οδηγοί του είναι Korean SIC. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με πολύ υψηλή ποιότητα βαφή, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων, εντυπωσιακά βολική λαβή από EVA, τάπα με χάραξη και διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγράφουν.

Καλάμι Crony Gundog Seabass Spinning

75,00 99,00 
Η Crony έρχεται με 3 μοντέλα Seabass που συνδυάζουν ότι θα ήθελε ένας πολύ απαιτητικός χρήστης. Το Blank τους είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα πολλαπλών στρώσεων και υψηλής πυκνότητας ινών. Η Βάση μηχανισμού είναι υψηλής ανθεκτικότητας και απορρόφησης κραδασμών, ενώ οι οδηγοί του είναι Korean SIC. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με πολύ υψηλή ποιότητα βαφή, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων, εντυπωσιακά βολική λαβή από EVA, τάπα με χάραξη και διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγράφουν. Το καλάμι GUO-922M διαθέτει οδηγούς Fuji.   

Καλάμι Crony Gundog Shore Jigging

124,00 
Με το καλάμι αυτό η CRONY μας δίνει ένα πραγματικό εργαλείο που δεν θα φοβηθεί κανένα θήραμα ενώ μας χαρίζει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη χρήση, πολύ μακρινές βολές και άριστη απόδοση της τεχνικής λόγο της ειδικής φόρτισης του blank κατά την ανάκτηση. Το blank είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα υψηλής πυκνότητας της Toray, οι οδηγοί είναι Korean SIC ενώ η βάση του μηχανισμού είναι πανίσχυρη και μπορεί να αντέξει ακόμα και σε μεγάλη πίεση. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με πολύ υψηλή ποιότητας βαφή, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων, εντυπωσιακά βολική λαβή από  EVA, τάπα με χάραξη λέιζερ και διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγράφουν. Με πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής, καθίσταται νια άριστη επιλογή.

Καλάμι Crony Gundog Slow Jigging

210,00 
Το καλάμι αυτό είναι ένα πραγματικό εργαλείο που δεν θα "κολλήσει" σε καμία μάχη, προσφέροντας εργονομία , για την τεχνική inchiku και Slow jigging, με ποιότητα πολύ υψηλών προδιαγραφών. Η Crony χρησιμοποιώντας το απόσπασμα της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας που έχει, δημιούργησε το Gundog slow jigging. Το Blank είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα υψηλής πυκνότητας της Toray, οι οδηγοί είναι Fuji Smoke ενώ η βάση του μηχανισμού είναι πανίσχυρη. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με υψηλής ποιότητας βαφή, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων, εντυπωσιακά βολική λαβή EVA, τάπα με χάραξη και διακοσμητικά.

Καλάμι Crony Gundog Slow Pitch

130,00 
Μετά από αρκετές δοκιμές ώστε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η Crony κυκλοφόρησε το καλάμι Gundog Slow Pitch. Ένα καλάμι που προσφέρει στο χρήστη την απόλυτη αίσθηση της τεχνικής, δουλεύοντας άριστα σε Tai Rubber, Inchiku και Slow Jigging. Κατασκευασμένο από ανθρακόνημα υψηλής πυκνότητας της Toray, παρέχει ευκολία και άνετη χρήση. Οι οδηγοί είναι Fuji SiC, ενώ η βάση του μηχανισμού είναι πανίσχυρη και μπορεί να αντέξει ακόμα και σε μεγάλη πίεση. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με πολύ υψηλής ποιότητας βαφή, δέσιμο πολλαπλών στρώσεων εντυπωσιακά βολική λαβή EVA, τάπα με χάραξη Laser και διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγραφούν. Κατασκευασμένο από carbon 90%.

Καλάμι Crony Gundog Tai Rubber II

105,00 
H Crony χρησιμοποιώντας την άριστη  τεχνολογία, τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία της, κατασκεύασε την δεύτερη γενιά καλαμιού Tai Rubber, το οποίο εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο, προσφέροντας στον χρήστη απόλυτη εργονομία, δύναμη , αντοχή και ελάχιστο βάρος. Η Crony Tai Rubber είναι κατασκευασμένα εξ΄ολοκλήρου από ανθρακονήματα πολλαπλών στρώσεων. Διαθέτει Fuji οδηγούς και ιδιαίτερο design, όπως η Crony μας έχει συνηθίσει.  Στην δεύτερη γενιά καλαμιού Tai Rubber, το κυρίως στέλεχος είναι μονοκόμματο και η μόνη θέση σύνδεσης είναι μεταξύ Blanκ και βάσης. Με αυτόν τον τρόπο η Crony κατάφερε να ελαχιστοποιήσει και να ενισχύσει την δύναμη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Μήκος 2,14m