Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση Όλα

Πετονιά Balsax Tarantula

4,00 23,40 
Η Tarantula Balsax διαθέτει αντοχής στο γδάρσιμο, αντοχής στο κόμπο, της μηδενικής μνήμης και της εξαιρετικής σχέσης ελαστικότητας. Η διατομή της είναι πολύ προσεγμένη σε όλο το μήκος της και δεν διαθέτει αυξομειώσεις, δηλαδή «αδύναμους κρίκους». Το χρώμα της είναι ουδέτερο γκρι που καμουφλάρεται και στο βυθό και στα μεσόνερα.

Πετονιά Gladiator Premium Balsax

6,20 6,80 
Μια πετονιά που κέρδισε χιλιάδες ψαράδες στον κόσμο, επιστρέφει ανανεωμένη με ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά και τεχνολογικό face lift! Η Gladiator έρχεται σε έκδοση premium που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, διατηρώντας τα αρχικά της χαρακτηριστικά για μεγαλύτερο χρόνο ψαρέματος. Έτσι θα… «βαρεθείτε» να την βλέπετε στους μηχανισμούς σας για πολύ καιρό! Η σωστή αναλογία ελαστικότητας – αντοχής στο γδάρσιμο την κάνει ιδανική για κάθε τεχνική!

Πετονιές Balsax Iguana

7,70 
Πολύ κοντά στην Tarantula βρίσκεται και η Iguana! Και αυτός ο τύπος διαθέτει μοναδικές αντοχές και μέτριας ελαστικότητας χαρακτήρα σε ένα χρυσωπό χρώμα! Πολύ καλή πετονιά γενικής χρήσης με πολύ καλή συμπεριφορά σε κάθε τεχνική!